Träffa oss

Mero Rekrytering AB

Mero Rekrytering utgår från moderna kontorslokaler i Västra Hamnen, Malmö. Här finns ett växande team i en väl avvägd mix av lång erfarenhet och ivrig hunger. Välkommen in.

Stora Varvsgatan 11
211 74 Malmö
+46 (0)70-938 33 32

Filippa Cederlund

Head of Sales / +46 (0)70-938 33 32 / filippa@mero.se

Norrlänning som efter en period i Spanien hittat hem i Malmö. Trivs bäst när hon får träffa spännande människor från olika branscher. Tränar inför maraton, älskar racing och tituleras förutom Head of Sales också som firmans bästa gokart-förare.

Daniel Andersson

Consultant Manager / +46 (0)721-61 72 73 / daniel@mero.se

Människokännare från Småland som med stort intresse av relationer framgångsrikt hittar matchningar mellan företag och kompetens. Gillar löpning och träning i den mån karaktären tillåter. Svag för god mat och dryck, gärna i samband med en storstadsweekend.

Hanna Paulison

Sales Manager / +46 (0)76-89 04 400 / hanna@mero.se

Meros senaste tillskott och en energifylld tjej som motiveras av att hjälpa företag att hitta deras nya favoritkollegor. Född, uppväxt och boendes i Malmö, men vidgar gärna sina vyer genom att ta med man och barn för ett besök i någon av Sveriges fantastiska nationalparker.

Cecilia Lundell

Researcher / +46 (0)72-182 28 15 / cecilia@mero.se

Social tjej som drivs av att hjälpa till och underlätta för andra – kanske är det därför hon trivs så bra i branschen. Cecilia är storstadstjejen med Stockholm i sitt hjärta och med Höllviken i sin vardag. Där tar hon gärna med döttrarna på utflykter vid havet.

Helena Feldt

(Föräldraledig) / - / helena@mero.se

Går till jobbet med främsta drivkraft att in i minsta detalj hitta rätt lösningar för kandidat och företag. Här är det noggrannhet in i minsta detalj som gäller. Helena är infödd skåning, och älskar som sig bör att spendera tid i det lilla mysiga torpet på Österlen.