Utvecklingsglad Tech Lead till Cross Technology Solutions

Kontaktperson

Cecilia Lundell

Skicka mail

Sista ansökningsdag: 2020-05-10

Plats: Lund

Omfattning: Heltid

Är du utvecklare med flera års erfarenhet och har jobbat med moderna teknologier inom web- och mobilutveckling? Då kanske det här är rollen för dig! Om du vill jobba med utveckling och systemarkitektur, då ska du absolut fortsätta läsa.

Cross Technology Solutions är ett spännande bolag som arbetar för att digitalisera hälso- och sjukvården genom en egenutvecklad molnbaserad webbapplikation, e-hälsoplattformen LifePod, som hjälper både vårdpersonal och patienter i vardagen. Nu söker de en ny kollega i form av en erfaren utvecklare som ska axla rollen som Tech Lead och som på ett naturligt sätt kan gå in i en ledande och rådgivande roll när det behövs.

Dina arbetsuppgifter

Som Tech Lead hos Cross Technology Solutions får du arbeta med tekniker som AWS, Node och NoSQL på backend, samt React på frontend. Du ansvarar för att säkerhetsställa arkitekturen långsiktigt samt att stötta projektledarna med teknisk kunskap vid upphandling och kundmöten.

Din roll kommer att vara både bred och omväxlande. Du kan komma att vara delaktig i allt från kravhantering hos kund till design av tekniska lösningar och integrationer.

Din profil

För att du ska trivas i den här rollen ser vi att du som söker är ansvarstagande och gärna kommer med nya idéer, att du lyssnar på andra och att du delar med dig av din kunskap på ett självklart sätt.
Som person är du kommunikativ och social. Du tycker om att arbeta tillsammans med både kunder och kollegor och har heller inga problem att arbeta självständigt när det krävs. En ”doer” helt enkelt.

Krav

• Akademisk examen inom relevant område, tex civilingenjör eller systemvetenskap
• Minst 5 års erfarenhet som utvecklare
• Kunskap inom systemarkitektur
• Erfarenhet av Cloud-lösningar
• Obehindrad svenska och engelska i tal och skrift
• Erfarenhet och förmåga att arbeta agilt

Meriterande

• Erfarenhet av AI och machine learning
• Erfarenhet av e-hälsa

Om företaget

Cross Technology Solutions är ett företag som är med och driver paradigmskiftet i hälso- och sjukvården. Genom sin e-hälsoplattform LifePod ändrar de hälso- och sjukvården i grunden – från kalenderstyrd till behovsstyrd vård. Deras produkt LifePod identifierar och prioriterar automatiskt de mest behövande patienterna för vårdgivaren.
Bolaget är av det mindre och personliga slaget med en prestigelös kultur där alla hjälps åt. Det växande teamet placerat i Lund är idag 13 personer.
2017 vann Cross Technology Solutions utmärkelsen ”Connected Health Company of the year” på Swedish Mobile Awards och 2019 vann de EHealth Award på Vitalis-mässan.

Om oss

Mero fokuserar på hållbara relationer byggda på personligt engagemang. Det gör det enklare för oss att hitta rätt lösningar. Framför allt gör det oss till en bättre leverantör av lyckosamma rekryteringar. Med fokus på affärsområdena IT, Teknik och Administration förmedlar vi jobb både till dig med tidigare arbetslivserfarenhet och till dig som är i början av din yrkeskarriär.

För den här tjänsten håller Mero i rekryteringsprocessen men du kommer bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor

Ort: Lund
Omfattning: Heltid
Start: Omgående eller enligt överenskommelse

Skicka in din ansökan redan idag, urvalet sker löpande!