Utvecklingschef till Haldex

Kontaktperson

Helena Feldt

Skicka mail

Sista ansökningsdag: 2019-05-29

Plats: Landskrona

Omfattning: Heltid

Dina arbetsuppgifter

Haldex fortsätter sin tillväxtresa och vi söker därför efter en utvecklingschef som vill vara med och bygga upp deras nya enhet för mjukvaruteamet inom Research & Development. Teamet består idag av sju medarbetare och du kommer arbeta både operativt och strategiskt. Du har ett ytterst personalansvar och rapporterar till din närmaste chef. I ditt arbete kommer du ha mycket kontakt med kontoret i England och resor ingår i tjänsten vid ett par tillfällen per år.

Som anställd på Haldex får du arbeta på en arbetsplats med korta beslutsvägar, möjlighet att göra din röst hörd och du kommer även få arbeta tillsammans med passionerade och kompetenta kollegor.

Exempel på arbetsuppgifter:
- Ledning och förvaltning av mjukvaruprocesserna
- Vidareutveckling och förvaltning av kvalitetsarbetet gentemot funktionell säkerhet av inbyggda system mot ISO 26262 och övriga tillämpbara standarder.
- Programmering och kodgranskning
- Ytterst personalansvar i form av coachning, stöttning i det dagliga arbetet och löne- och medarbetarsamtal

Din profil

Till rollen som utvecklingschef på Haldex söker vi dig som i ditt arbete är resultatorienterad och engagerad. Du trivs med att få arbeta både operativt och strategiskt, med ena foten i utvecklingen och den andra i ledarskapet. Du har lätt för att se saker ur ett helhetsperspektiv och har därför även lätt att se vad som behövs göras. Tack vare din förmåga till ledarskap och din öppenhet lyckas du hålla ihop ditt team och få med dem på den fortsatta resan som Haldex hoppas att du vill vara med och leda.

Krav
- Erfarenhet av inbyggda system
- Akademisk utbildning inom relevant område
- Tidigare erfarenhet av ledarskap
- God kunskap i engelska

Meriterande
- Kunskap i tyska

Om företaget

Haldex är ett svenskt företag som finns i 19 olika länder med totalt 2309 anställda. Huvudkontoret ligger i Landskrona med 231 personer anställda. Bolaget utvecklar och erbjuder pålitliga och innovativa lösningar som förbättrar säkerheten, fordonsdynamiken och hållbarheten i den globala kommersiella fordonsindustrin. Haldex är världsledande leverantör av bromsjusterare för trumbromsar och har den snabbast växande marknadsandelen för bromsskivor. Du blir erbjuden att få arbeta i ett bolag med härlig atmosfär, goda utvecklingsmöjligheter och hjälpsamma kollegor.

Om oss

Mero fokuserar på hållbara relationer byggda på personligt engagemang. Det gör det enklare för oss att hitta rätt lösningar. Framför allt gör det oss till en bättre leverantör av lyckosamma rekryteringar. Med fokus på affärsområdena IT, Teknik och Administration förmedlar vi jobb både till dig med tidigare arbetslivserfarenhet och till dig som är i början av din yrkeskarriär.

Villkor

Arbetstider: Dagtid.
Omfattning: Heltid.
Ort: Landskrona, med viss möjlighet till flex och att arbeta hemifrån.
Start: Enligt överenskommelse.
Urval: Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag har löpt ut.