Trafikingenjör till bolag inom samhällsbyggnad

Kontaktperson

Cecilia Lundell

Skicka mail

Sista ansökningsdag: 2020-04-12

Plats: Gävle

Omfattning: Heltid

Vi söker en trafikingenjör till en av våra kunder som är ledande inom IT-stöd och verksamhetssystem mot kommuner och myndigheter i Sverige och norra Europa.
Genom sin GIS-baserade programvara för samhällsbyggnad hjälper de sina kunder att arbeta fram hållbara och framtidssäkra verksamhetslösningar. Nu utökar de sin konsultorganisation och söker dig som vill vara med och framtidssäkra utveckla nya lösningar till deras kunder.

Dina arbetsuppgifter

Som trafikingenjör hos vår kund kommer du att hjälpa Sveriges kommuner att underlätta och leda trafikanterna rätt och skapa en trygg och säker trafikmiljö. Du kommer att vara delaktig i att skapa framtidens trafik och gatusystem och på så sätt skapa förutsättningar för framtidens städer. Med hjälp av GIS kommer du att digitalisera trafik och gatunät. Du jobbar ofta på plats ute hos kund vilket innebär resor framförallt i Sverige men ibland även utomlands.

Exempel på arbetsuppgifter:
• Genomföra utbildningar, fungera som projektstöd samt tekniskt köpstöd inom verksamhetsområdet
• Du är kravställare till produktutvecklingen samt deltar i testningen av dessa produkter
• Du utgör expertstöd till kunder runt om i Sverige men även resor nationellt är en del av ditt arbete

Din profil

För att passa i den här rollen tror vi att du är en teamspelare med stark drivkraft och god kommunikationsförmåga. Du är lyhörd och förtroendeingivande med ett affärsmässigt sätt. Slutligen har du ett stort tekniskt intresse och håller dig uppdaterad inom verksamhetsområdet.

Krav

• Relevant eftergymnasial utbildning eller arbetslivserfarenhet som tex trafikingenjör, GIS-ingenjör eller likvärdigt
• Obehindrad svenska och engelska i både tal och skrift
• Körkort

Om företaget

Vår kund är ett produktbolag inom IT som med den geografiska dimensionen (GIS) gör kommuner och myndigheter mer konkurrenskraftiga och hållbara i sitt arbetssätt. De är verksamma i en snabbrörlig miljö där teknik och omvärld ger både utmaningar och möjligheter. Koncernen har verksamhet i Sverige, Finland och Litauen och är i Sverige drygt 40 stycken anställda.

Om oss

Mero fokuserar på hållbara relationer byggda på personligt engagemang. Det gör det enklare för oss att hitta rätt lösningar. Framför allt gör det oss till en bättre leverantör av lyckosamma rekryteringar. Med fokus på affärsområdena IT, Teknik och Administration förmedlar vi jobb både till dig med tidigare arbetslivserfarenhet och till dig som är i början av din yrkeskarriär.

I den här tjänsten kommer du under en inledande period arbeta som konsult genom oss för att sedan gå över och bli direkt anställd hos kundföretaget. Som anställd hos Mero blir du erbjuden en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag och tjänstepension. Under tiden du arbetar via oss kommer du även att ha en konsultchef som finns till hands vid eventuella frågor och funderingar.

Villkor

Ort: Karlskrona, Gävle, Malmö
Omfattning: Heltid
Start: Omgående eller enligt överenskommelse