Testutvecklare till Axis Communications AB

Kontaktperson

Daniel Andersson

Skicka mail

Sista ansökningsdag: 2020-04-02

Plats: Lund

Omfattning: Heltid

Axis Communications i Lund fortsätter att vara världsledande inom sin bransch och är samtidigt under ständig tillväxt, vilket i sin tur innebär att de söker ännu fler passionerade personer som drivs av utmaningar och föredrar att uppnå framgång tillsammans, som ett team. Vi på Mero söker nu en Produktionstestutvecklare till Axis som inte bara vill vara en viktig roll i utvecklingen av företaget utan även få chansen att påverka en bransch som har stor betydelse i framtiden.

Vi söker dig som vill vara med och ha inverkan på utvecklingsprojekten kring Axis framtida och nuvarande produkter. Här får du som brinner för teknik och vill arbeta brett chansen att arbeta med produkter inom allt från audio och bild till radar. Du får även arbeta i egna projekt med stöd av andra erfarna kollegor som gärna delar sina kunskaper sinsemellan. Vill du arbeta i en varm och inkluderande miljö som ger utrymme för din ständiga nyfikenhet och kreativitet? Sök redan idag, urvalet kommer ske löpande!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Produktionstestutvecklare sitter du med i utvecklingsprojekten och arbetar med att ta fram och utveckla nya testverktyg och metoder kring hårdvaran som ska användas vid produktionen av Axis produkter. Du utvecklar testsekvenser i Test Stand och anpassar testverktyget/utrustningen specifikt för varje unik produkt. Du arbetar i projektform och har själv ansvar för din del i projektet, men har alltid dina kollegor i testteamet nära till hands.

I rollen ingår en del resor per år, cirka 30 resdagar. Detta till Axis olika sajter för att se till att testverktygen används på rätt sätt, samt för att supportera tekniker och operatörer som ska använda sig av testverktyget ute i produktion. Då det handlar om stora volymer i produktionen är det viktigt att se till att produktionen optimeras och att varje del fungerar som den ska, detta kan innebära att du även får arbeta med en del felsökning.

Mer information om tjänsten ges under en eventuell intervju.

Din profil

Vi söker dig som drivs av utmaningar och har ett genuint intresse för teknik. Du gillar att äga dina egna projekt och har samtidigt inga problem att ta hjälp av dina kollegor för att nå målet. Du är kommunikativ och har inga problem att presentera vad du har åstadkommit. Kunskap och lärdomar vill du inte hålla för dig själv utan delar mer än gärna med dig till andra.

Krav

- Utbildning på civil- eller högskolenivå inom elektroteknik, datateknik, teknisk fysik, mekatronik eller mekanik
- Några års erfarenhet av elektronik och hårdvara
- God förståelse för programmering, gärna mot mjukvara
- Svenska och engelska i tal och skrift

Meriterande

- Erfarenhet av massproduktion inom elektroniktillverkning
- Erfarenhet av Linux
- Goda kunskaper inom programmeringsspråk som Python, C# eller liknande

Om företaget

Axis Communications är en global och marknadsledande innovatör med huvudkontor i Lund. Huvudfokus ligger på företagets nätverksbaserade videövervakningssystem och ökad säkerhet för miljoner människor runt om i världen.

Här får du chansen att arbeta med kollegor med kompetens från flertalet olika avdelningar inom hela organisationen, här håller ingen inne på sin kunskap utan delar gärna med sig av den till sina kollegor för att nå och fira framgången tillsammans.

Som företag förväntar Axis sig ett stort engagemang av deras medarbetare men inte på bekostnad av privatlivet. Axis tror att en god balans mellan arbete och fritid gynnar både företaget och individen.

Om oss

Mero fokuserar på hållbara relationer byggda på personligt engagemang. Det gör det enklare för oss att hitta rätt lösningar. Framför allt gör det oss till en bättre leverantör av lyckosamma rekryteringar. Med fokus på affärsområdena IT, Teknik och Administration förmedlar vi jobb både till dig med tidigare arbetslivserfarenhet och till dig som är i början av din yrkeskarriär.

För den här tjänsten håller Mero i rekryteringsprocessen men du kommer bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor

Ort: Lund
Omfattning: Heltid
Start: Omgående eller enligt överenskommelse

Skicka in din ansökan redan idag, du vill inte missa din plats i urvalet!