Teknisk skribent till innovativt bolag

Kontaktperson

Helena Feldt

Skicka mail

Sista ansökningsdag: 2019-07-17

Plats: Malmö

Omfattning: Heltid

Dina arbetsuppgifter

Till vår kund i centrala Malmö söker vi nu efter deras nästa kollega. I rollen som teknisk skribent kommer du att arbeta och stötta två olika team, du får på så sätt varierade arbetsuppgifter där du får lära dig mycket kring olika tekniska områden. Du kommer få arbeta tillsammans med engagerade och hjälpsamma kollegor i ett bolag som värnar om sina anställda. Arbete sker bland annat i verktygen ”Archi” och ”Archi Mate”. Resor till de andra kontoren (Linköping, Geneve och Madrid) kommer förekomma till viss del i tjänsten.

Exempel på arbetsuppgifter:
- Dokumentera ex designen av utvecklarnas arbete
- Organisera kundens wiki-sajt
- Rita upp det ena teamets systemarkitekturbild
- Organisera och effektivisera teamens arbete
- Uppdatera och underhålla en av kundens sajter

Din profil

Vi söker dig som är kommunikativ, driven och engagerad. I ditt arbete är du initiativtagande, du vågar fråga när du behöver information och inte heller rädd för att prata inför andra. Du har en god förmåga att se saker ur ett helhetsperspektiv och du trivs med att arbeta i en roll där den ena dagen aldrig är den andra lik. Slutligen söker vi dig som ser det här som en spännande utmaning och som rätt steg i din tekniska karriär.

Krav
- Erfarenhet från att ha arbetat i en liknande roll eller som utvecklare/testare
- Kunskap i scriptning
- Svenska och engelska

Om företaget

Vår kund startade 1988 och finns idag i 15 länder, med huvudkontor i Genéve. Totalt har bolaget över 16.000 medarbetare och 3 miljoner kunder. Med deras framtidssäkrade plattform kan de erbjuda sina kunder ett unikt sortiment av produkter och tjänster inom hemlarm och det uppkopplade smarta hemmet. Produkterna utvecklas på deras egna Innovation Center, som finns bland annat i Malmö men även i Madrid och Paris.

Om oss

Mero fokuserar på hållbara relationer byggda på personligt engagemang. Det gör det enklare för oss att hitta rätt lösningar. Framför allt gör det oss till en bättre leverantör av lyckosamma rekryteringar. Med fokus på affärsområdena IT, Teknik och Administration förmedlar vi jobb både till dig med tidigare arbetslivserfarenhet och till dig som är i början av din yrkeskarriär.

Villkor

Arbetstider: Dagtid.
Omfattning: Heltid.
Ort: Malmö.
Start: Enligt överenskommelse.
Urval: Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag har löpt ut