Teknisk säljare till Randers Tegel i Stockholm

Kontaktperson

Daniel Andersson

Sista ansökningsdag: 2020-03-12

Plats: Stockholm

Omfattning: Heltid

Mero hjälper just nu Randers Tegel att förstärka sitt team i Stockholm med Teknisk säljare. Vi söker dig som gillar kombinationen av teknik/konstruktion och rådgivande försäljning, i ett nära samarbete med arkitekter och bygg/murentreprenörer. Du föredrar även att arbeta i team för att gemensamt nå bästa resultat och mål. Är du strukturerad och ansvarstagande som du gärna applicerar på dagliga arbete? Har du ett tekniskt intresse och vill kombinera detta med nära kundkontakt?

Vill du veta mer eller låter det redan som en given roll för Dig? Scrolla neråt eller tryck på ansökningsknappen på en gång, urvalet sker löpande!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Teknisk säljare arbetar du med att i samarbete med kunden vara en rådgivande funktion kring bland annat konstruktion, material och ritning för att uppnå bästa resultat i projektet. Du arbetar främst mot arkitekter och byggmursentreprenörer, där du blir kundens närmsta kontakt och blir därav en viktig länk i den totala kedjan inom Randers Tegel. För att komma in i rollen på bästa sätt får du, tillsammans med ditt tekniska intresse och kunskap, en gedigen utbildning internt inom konstruktion av murverk.

Som Teknisk säljare är du större delen av tiden ute hos kunden där mål, aktiviteter och uppföljning är en naturlig del av din vardag. Tillsammans med dina kollegor inom olika funktioner skapar ni ett starkt team i en miljö med engagemang, ansvar och initiativ.

Din profil

Vi söker dig som är nyfiken och gillar att skapa kontakt med människor. Du föredrar struktur och ordning för att kunna planera och utföra ditt arbete på bästa sätt. Du gillar lika mycket att arbeta självständigt som i team, då du har ett nära samarbete med dina kollegor för nå gemensamma/individuella mål och resultat. Driv och ansvar kring dina åtaganden är en självklarhet i ditt dagliga arbete. Eftersom du arbetar som en rådgivande funktion har du en god kommunikationsförmåga och uppskattar långsiktiga relationer med dina kunder.

Krav

- Erfarenhet av försäljning och kundrelationer
- Tekniskt intresse, gärna inom bygg
- Svenska och engelska i tal och skrift
- B-körkort

Meriterade

- Relevant teknisk utbildning, exempelvis inom byggteknik alternativt några års relevant arbetslivserfarenhet inom byggbranschen
- Kunskap eller erfarenhen av CAD/ritningsprogram, exempelvis AutoCad

Om företaget

Randers Tegel tillverkar hållbara tegelprodukter och är Skandinaviens största tillverkare. Företagets tegelbruk finns i både Danmark och Tyskland och deras Prefab fabriker finner du i Danmark och Sverige. Randers Tegel erbjuder deras kunder en helhetslösning innefattande rådgivning, murverksprojektering samt ett komplett produktpaket för murverk och strävar nu efter att bli marknadsledande i Sverige. Bolaget har försäljningsorganisationer i Sverige, Danmark, Norge samt Tyskland. Det svenska huvudkontoret ligger i Bara, strax utanför Malmö.

Om oss

Mero fokuserar på hållbara relationer byggda på personligt engagemang. Det gör det enklare för oss att hitta rätt lösningar. Framför allt gör det oss till en bättre leverantör av lyckosamma rekryteringar. Med fokus på affärsområdena IT, Teknik och Administration förmedlar vi jobb både till dig med tidigare arbetslivserfarenhet och till dig som är i början av din yrkeskarriär.

För den här tjänsten håller Mero i rekryteringsprocessen men du kommer bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor

Ort: Stockholm
Omfattning: Heltid
Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag har löpt ut, skicka in din ansökan redan idag!