Teknisk Projektledare till Mikrodust AB i Lund

Kontaktperson

Daniel Andersson

072 161 72 73

Skicka mail

Sista ansökningsdag: 2019-05-30

Plats: Lund

Omfattning: Heltid

Vi på Mero har fått äran att hjälpa Mikrodust AB i Lund att hitta deras nästa medarbetare med en bred roll inom affärsutveckling, projektledning och teknik. Har du en ekonomi/managementbakgrund och vill kombinera detta med ditt tekniska intresse eller har du kanske arbetat med exempelvis hårdvaruutveckling och vill ta nästa steg mot projektledning och affärsutveckling? Hur din arbetsbakgrund ser ut är dock inte det viktiga, utan det är ditt driv och engagemang att vilja vara med på Mikrodust tillväxtsresa som värdesätts. Låter detta redan intressant så tveka inte på att söka redan idag, urvalet kommer att ske löpande!

Dina arbetsuppgifter

I den breda rollen som teknisk Projektledare arbetar du med hela processen av ett projekt, från att fånga upp kunden till kravanalys och slutgiltig leverans. Du ser till att projektet går i hamn tillsammans med dina kollegor i teamet. Du har kontinuerligt tre till fyra projekt i rullning där varje projekt tar ett antal månader att färdigställa. Dina kunder kan vara både stora och små bolag som behöver Mikrodusts expertis. I tjänsten ingår även resor till kundens valda EMS fabriker, cirka en gång varannan månad, till länder som Ungern, Tunisien och Rumänien. Mikrodust AB är ett mindre företag under expansion vilket innebär att rollen kan utvecklas under tiden och du kan komma att behöva hjälpa till med andra bitar inom företaget.

Specifika arbetsuppgifter:

- Fånga in kunder och förstå deras behov
- Ansvara för offerter och projektets ekonomi
- Planera och ansvara för projekten under alla delar av processen
- Samarbete och kommunikation med dina kollegor i teamet

Som du säkert förstår medför tjänsten en hel del ansvar och många bollar i luften, vilket i sin tur innebär att du kommer bli en stor del av Mikrodust fortsatta framgång.

Mer information om tjänsten ges vid en eventuell intervju.

Din profil

Vi söker dig som har drivet och viljan att växa tillsammans med Mikrodust mot vidare framgångar. Du vill framåt och har inga problem att under tiden hjälpa till med andra delar som ingår när du arbetar i ett mindre bolag. Du föredrar struktur och ordning i samband med planeringen av ditt arbete. Du har en god social förmåga att vinna både kundens och teamets förtroende. En fördel är om du har ett sinne för affärer i kombination med ett tekniskt intresse.

Vi ser gärna att du…

…har en ekonomi/managementbakgrund och vill kombinera detta med ditt tekniska intresse eller har du kanske arbetat med exempelvis hårdvaruutveckling eller liknande och vill ta nästa steg mot projektledning och affärsutveckling. Andra konstellationer av erfarenheter inom liknande område och arbetsuppgifter är välkomna.
…ett tekniskt intresse.
…behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Bonus är om du har…

…erfarenhet av projektledning.
…erfarenhet av affärsutveckling.
…erfarenhet inom Management.

Om företaget

Mikrodust AB startade sin resa 2011 och är idag ett femtontal medarbetare på kontoret i Lund. Företaget har sitt fokusområde inom utveckling och försäljning av avancerade testfixturer framförallt för tillverkning av trådlösa IoT produkter. Företaget bygger dessa egendesignade testfixturer baserat på egenutvecklad teknologi och system i teknikens framkant för att hjälpa sina kunder att göra sina produktionstester på ett effektivt och kvalitativt sätt. Företaget har även produktutveckling av trådlösa produkter och detta sker in house av seniora utvecklare och medarbetare.

Mikrodust har visionen att bli en av de ledande i Europa inom utveckling, certifiering och produktion av unika prisvänliga tillverknings testsystem avsedda för den trådlösa IoT marknaden. Företaget vill vara i fronten inom teknologi och på så sätt kunna hjälpa sina kunder med design, utveckling och produktion av morgondagens produkter.

Här får du som Mikodusts nya medarbetare chansen att arbeta med den senaste tekniken samt med erfarna kollegor som gärna delar med sig av sin kompetens.

Om oss

Mero fokuserar på hållbara relationer byggda på personligt engagemang. Det gör det enklare för oss att hitta rätt lösningar. Framför allt gör det oss till en bättre leverantör av lyckosamma rekryteringar. Med fokus på affärsområdena IT, Teknik och Administration förmedlar vi jobb både till dig med tidigare arbetslivserfarenhet och till dig som är i början av din yrkeskarriär.

För den här tjänsten håller Mero i rekryteringsprocessen men du kommer bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor

Ort: Lund
Omfattning: Heltid
Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Urval: Sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan annonsens slutdatum