Teknisk Projektledare till ledande bolag inom el- och energibranschen

Kontaktperson

Cecilia Lundell

Sista ansökningsdag: 2020-04-12

Plats: Malmö

Omfattning: Heltid

Dina arbetsuppgifter

Vi söker en Teknisk Projektledare till en av våra kunder som är en stor aktör inom El och Energi.
Vår kund finns i 32 länder, på fem kontinenter och i alla typer av miljöer och de har visionen att kunna leverera rimlig energi till alla i hela världen. De befinner sig ständigt i en expansiv fas och behöver nu utöka sitt team med en Teknisk Projektledare som vill vara med på resan framåt.

Som Teknisk Projektledare kommer du arbeta i kundens projektavtal mot deras kunder inom eldistribution. Projektavtalen rör ny- och ombyggnation av eldistributionsanläggningar. Företagets kunder är stora elnätsbolag, industrier, kommuner och kraftproducenter som har behov av anslutning eller förändring av sina befintliga anläggningar.

Exempel på arbetsuppgifter:

• Utförande av elutredningar, fältmätningar och markundersökningar
• Ansvar för sammanställning av materiallistor, arbetskartor och ta fram övriga beredningshandlingar som uppdraget kräver
• Kostnadsanalyser samt framtagning av underlag
• Framtagning av materialåtgång och beräkna antal arbetstimmar för projekt
• Sammanställning av underlag och dokumentation samt uppdatering av dessa under uppdragets gång

Din profil

Rollen som Teknisk Projektledare innebär mycket personlig kontakt med markägare, kunder och myndigheter ute på fält men också mycket dokumentation och administration. Vi tror därför att du som söker har en god kommunikationsförmåga och trivs i en social roll, samtidigt som att du är både noggrann och strukturerad med en administrativ ådra i dig.

Krav

• Erfarenhet av liknande arbete sedan tidigare alternativt relevant el-teknisk utbildning eller liknande
• Obehindrad svenska och engelska i både tal och skrift
• Körkort

Meriterande

• Erfarenhet av arbete i CAD
• Erfarenhet av linjedistributions- och kabelarbete
• Kännedom om EBR
• EBR-utbildning i beredning

Om företaget

Vår kund verkar för att det moderna samhället ska fungera så bra som möjligt. De bygger, driftar och underhåller kritisk infrastruktur inom eldistribution, järnvägssystem och belysning.
Vår kund använder sin expertis inom stora kraftsystem för att förutse effekten av förnybar energi. Detta innebär också att utveckla lösningar för att lagra energi, utveckla smartare infrastruktur och möta nya konsumentmönster.
De finns på flera orter i Sverige och är på Malmökontoret idag ca 15 personer.

Om oss

Mero fokuserar på hållbara relationer byggda på personligt engagemang. Det gör det enklare för oss att hitta rätt lösningar. Framför allt gör det oss till en bättre leverantör av lyckosamma rekryteringar. Med fokus på affärsområdena IT, Teknik och Administration förmedlar vi jobb både till dig med tidigare arbetslivserfarenhet och till dig som är i början av din yrkeskarriär.

I den här tjänsten kommer du under en inledande period arbeta som konsult genom oss för att sedan gå över och bli direkt anställd hos kundföretaget. Som anställd hos Mero blir du erbjuden en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag och tjänstepension. Under tiden du arbetar via oss kommer du även att ha en konsultchef som finns till hands vid eventuella frågor och funderingar.