Tekniker till Xllnc i Malmö

Kontaktperson

Daniel Andersson

Skicka mail

Sista ansökningsdag: 2020-02-12

Plats: Helsingborg

Omfattning: Heltid

Xllnc i Malmö behöver nu förstärka upp teamet inom Audio/Video med ytterligare tekniker. Vi söker dig som är tekniskt intresserad, gärna inom ljud och bild, och gillar att mecka och lösa problem. I rollen som tekniker inom A/V hanterar du inkommande problem med befintliga mötesrum och kringutrustning på plats ute hos kunder runt om i Skåne.

Exempel på utrustning det kan handla om:

- Digitala bryggor och TMS
- Videokonferenssystem från leverantörer, både hårdvara och mjukvara
- Nätverk
- PRO PA-system, allt från spridningsvinklar till verkningsgrader
- Trådlösa sändare och mottagare, både fasta och bärbara
- Allt kring digitala signaler, både bild och ljud

Du är ute hos kund större delen av tiden och du får därför varierande arbetsplatser hela tiden. Hur lång tid uppdragen tar varierar, beroende på vilken typ av problem och produkt det handlar om. Du koordinerar och prioriterar arbetet själv – vilka ärenden som är mer akuta än andra och hur du lägger upp det logistiskt.

Mer information om tjänsten ges vid ett eventuellt intervjutillfälle.

Din profil

Vi söker dig som har ett genuint tekniskt intresse, gärna inom ljud och bild, och som vågar ta i då en del av arbetet kan vara fysiskt ansträngande. Det är väldigt viktigt att du är noggrann i ditt arbete och att du lämnar din och kundens arbetsplats i toppskick. Du stresstålig och lösningsorienterad. Du är social och gillar att kommunicera med både dina kollegor och kunder. Flexibilitet, både arbetsmässigt och tidsmässigt, är något som efterfrågas i tjänsten.

Krav

- Tekniskt intresse
- Intresse för ljud och bild
- Körkort
- Svenska och engelska i tal och skrift

Meriterande

- Tidigare arbetserfarenhet inom liknande arbete
- Tidigare arbetserfarenhet inom ljud och bild till konferensrum eller liknande
- Kunskap/erfarenhet av att skriva och räkna Hex och ASCII koder
- Kunskap/erfarenhet av medicinsk utrustning
- El-kunskap

Om företaget

Xllnc har sedan 1993 fokuserat på det dem är bäst på idag; att göra arbetslivet enklare för deras kunder och medarbetare. Företaget är specialiserade på den dagliga användningen av IT-tjänster som kretsar kring den enskilde medarbetarens arbetsplats, exempelvis datorer, surfplattor, telefoner och skrivare. Xllnc har förenklat vardagen för fler än 250 000 personer på stora bolag och myndigheter inom olika branscher.

Xllnc har vuxit från hundra till tre hundra internt anställda inom bara ett år, via uppköp av företag som Lin Education och Supplies Team, och har mål att fortsätta tillväxten även framöver. Tillväxten innebär en bredare produktportfölj och fler delar som Xllnc kan erbjuda sina kunder och kan på så rätt även erbjuda dig som anställd en spännande utveckling framåt.

Om oss

Mero fokuserar på hållbara relationer byggda på personligt engagemang. Det gör det enklare för oss att hitta rätt lösningar. Framför allt gör det oss till en bättre leverantör av lyckosamma rekryteringar. Med fokus på affärsområdena IT, Teknik och Administration förmedlar vi jobb både till dig med tidigare arbetslivserfarenhet och till dig som är i början av din yrkeskarriär.

För den här tjänsten håller Mero i rekryteringsprocessen men du kommer bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor

Ort: Malmö
Omfattning: Heltid
Start: Omgående eller enligt överenskommelse

Urval: Detta sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag har löpt ut, skicka in din ansökan redan idag!