Systemutvecklare till innovativt bolag i centrala Malmö

Kontaktperson

Daniel Andersson

Skicka mail

Sista ansökningsdag: 2020-12-30

Plats: Malmö

Omfattning: Heltid

Till innovativt bolag i centrala Malmö söker vi nu Backend-utvecklare som vill vara en del av bolagets spännande resa framåt. Här får Du arbeta med intressanta konsultuppdrag ute hos kund, men även få möjligheten att arbeta med bolagets egen produkt och dess utveckling.

I din roll kan du förvänta dig att arbeta med agil utveckling kring att digitalisera processer och produkter så att människor, maskiner och olika sidosystem kan samarbeta smartare. För att uppnå detta behövs drivers, logik, databaser, microservices, plugins, API:er och SDK:n, containers för virtualisering och mycket annat. Flertalet av dessa lösningar ska fungera både lokalt och i molnet, därtill både för Windows och Linux. Med hjälp av rätt verktyg bygger du dessa delar och med hjälp av din förståelse för arkitekturen är du alltid några steg före när du utformar en stabil och flexibel lösning.

Du arbetar med varierande projekt hos välkända företag i Malmö/Lund med omnejd. Det finns möjlighet att arbeta både ute hos kund och inhouse på kontoret i centrala Malmö, beroende på projektet och vad som är avtalat med kunden.

Ta chansen att arbeta tillsammans med hjälpsamma och kunniga kollegor på ett företag som präglas av gedigen IT-kompetens, innovationskultur och domänkunskap inom Industriell Automation, Machine Learning och Industrial Internet of Things. Här tar alla hand om varandra och det är en härlig Vi känsla där målet är att utveckla företaget tillsammans.

Din profil

Vi söker dig som arbetat med spännande uppdrag och projekt sedan tidigare och är bekväm med att sitta ute hos kund. Du gillar att arbeta i team i kombination med självständigt arbete.
Du är kommunikativ och kan diskutera fram lösningar med dina kollegor samt kunna presentera ditt resultat. En ständig hunger efter nya tekniker är en given del av ditt arbete som utvecklare.

För att passa i rollen som Backend-utvecklare så ser vi att du har några års erfarenhet av C# och .Net utveckling. Du är öppen för att koda mot olika typer av hårdvara och har ett intresse a att jobba med Machine Learning.

En bonus är ifall du även har med dig kompetens eller erfarenhet kring industriell automation.

Om företaget

Bolaget sitter i öppna och härliga lokaler i centrala Malmö. De har både konsulter ute på plats hos kund men även en egen produkt som de satsar mycket på framöver. Fokus är att arbeta med roliga och intressanta tekniker i tighta team som löser problem tillsammans.

Mer information om företaget ges under en eventuell intervju.

Om oss

Mero fokuserar på hållbara relationer byggda på personligt engagemang. Det gör det enklare för oss att hitta rätt lösningar. Framför allt gör det oss till en bättre leverantör av lyckosamma rekryteringar. Med fokus på affärsområdena IT, Teknik och Administration förmedlar vi jobb både till dig med tidigare arbetslivserfarenhet och till dig som är i början av din yrkeskarriär.

Villkor

Ort: Malmö
Omfattning: Heltid
Start: Omgående eller enligt överenskommelse