Spännande bolag söker GIS-ingenjör

Kontaktperson

Cecilia Lundell

Sista ansökningsdag: 2020-04-26

Plats: Göteborg

Omfattning: Heltid

Dina arbetsuppgifter

Vi söker GIS-ingenjör till en av våra kunder som är ledande inom IT-stöd och verksamhetssystem mot kommuner och myndigheter i Sverige och norra Europa.
Genom sin GIS-baserade programvara för samhällsbyggnad hjälper de sina kunder att arbeta fram hållbara och framtidssäkra verksamhetslösningar. Nu utökar de sin konsultorganisation och söker dig som vill vara med och framtidssäkra utveckla nya lösningar till deras kunder.

Exempel på arbetsuppgifter:

- Aktivt delta i kunders digitaliseringsarbete
- Samordna kundens enheter i geodatafrågor
- Identifiera behov och möjligheter hos kund
- Stötta kund i implementation- och konfigurations frågor

Din profil

Vi söker dig som drivs av att utmanas och att varje dag känna att du utvecklas på jobbet. Utöver att du är social och har lätt för att bygga relationer har du ett naturligt sinne för affärer, du är kundorienterad och jobbar alltid för att ge det lilla extra.

Krav

- Erfarenhet av ArcGIS
- Erfarenhet och förståelse för konsultrollen
- Goda kunskaper inom Microsoft office
- Obehindrad svenska och engelska i både tal och skrift
- Körkort

Meriterande

- Erfarenhet av liknande arbete med förståelse för kommunverksamhetens uppbyggnad.
- Erfarenhet av GEOSECMA

Om företaget

Vår kund är ett produktbolag inom IT som med den geografiska dimensionen (GIS) gör kommuner och myndigheter mer konkurrenskraftiga och hållbara i sitt arbetssätt. De är verksamma i en snabbrörlig miljö där teknik och omvärld ger både utmaningar och möjligheter. Koncernen har verksamhet i Sverige, Finland och Litauen och är i Sverige drygt 40 stycken anställda.

Om oss

Mero fokuserar på hållbara relationer byggda på personligt engagemang. Det gör det enklare för oss att hitta rätt lösningar. Framför allt gör det oss till en bättre leverantör av lyckosamma rekryteringar. Med fokus på affärsområdena IT, Teknik och Administration förmedlar vi jobb både till dig med tidigare arbetslivserfarenhet och till dig som är i början av din yrkeskarriär.

I den här tjänsten kommer du under en inledande period arbeta som konsult genom oss för att sedan gå över och bli direkt anställd hos kundföretaget. Som anställd hos Mero blir du erbjuden en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag och tjänstepension. Under tiden du arbetar via oss kommer du även att ha en konsultchef som finns till hands vid eventuella frågor och funderingar.

Villkor

Ort: Karlskrona, Gävle, Stockholm, Malmö eller Göteborg
Omfattning: Heltid
Start: Omgående eller enligt överenskommelse