Service Delivery Manager till Foxway

Kontaktperson

Daniel Andersson

Skicka mail

Sista ansökningsdag: 2021-03-04

Plats: Växjö

Omfattning: Heltid

Drivs du av att skapa kundvärde och arbeta med digitalisering och hållbarhet? Då är Foxway en perfekt match. Är du dessutom en fena på relationsbyggande, är vi snart i mål. Foxway är ett globalt företag med över 600 kollegor i fem länder. Tillsammans gör dem det digitala livet enkelt för deras kunder. Det gör dem genom att jobba hållbart i alla dimensioner. Miljömedvetet, socialt och ekonomiskt. Win-win-win för kunden, företaget och miljön. Organisk tillväxt i kombination med strategiska förvärv har gjort att Foxway vuxit kraftigt de senaste åren. Är du deras nästa kollega som vill göra skillnad och fortsätta växa tillsammans?

Mero hjälper just nu Foxway i Växjö att hitta en Service Delivery Manager. Rollen innefattar ansvar för den operativa leveransen av Foxways tjänster vilket innebär att du har kontroll på hela leveranskedjan, från orderläggning till återtag av enhet.

Huvudfokus kommer ligga i koordinering av uppgifter som identifierats för förbättring/effektivisering mellan kollegor, kunder och avdelningar – här blir du verkligen spindeln i nätet. Du har det yttersta ansvaret för leveransen och blir därmed den naturliga knytpunkten när ärenden eskalerar.

Kundupplevelsen står alltid i fokus och i rollen som Service Delivery Manager innebär det att pussla ihop flera moment för att få allt att rulla som det ska hela vägen - exempelvis att avtal stödjs av processer och rutiner både internt och externt.

Ta chansen att bli en del av ett ständigt växande bolag och få en roll med bredd och ansvar.

Mer information om tjänsten ges under eventuell intervju.

Din profil

Vi söker en strukturerad person som arbetar metodiskt och drivs av processer, resultat och viljan att avsluta påbörjat arbete. Då rollen innebär kontakt med flertalet ytor, både internt och externt, har du en väl utvecklad social förmåga. Du har inga problem med att ta en ledande roll i möten och har en förmåga att leda team bestående av medarbetare från olika avdelningar och kompetensområden.

Vi ser gärna att du självmant tar tag i nya uppgifter och arbetar för att finna permanenta lösningar. Foxway befinner sig i expansionsfas, därför är det viktigt att du gillar att arbeta med förändring.

Din personlighet och inställning till framåtdriv är minst lika viktigt som kompetenskraven.

Krav

• Minst två års yrkeserfarenhet från liknande roll, exempelvis Key Account Manager, Projektkoordinator etc.
• Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska

Meriterande

• Dokumenterad erfarenhet av projektledning
• Erfarenhet av arbete i etablerad processmetodik
• Erfarenhet från IT- branschen
• Eftergymnasial utbildning

Om företaget

Foxways vision är att göra det digitala livet enklare. Det är deras bidrag till en positiv förändring i samhället. Foxway vill förenkla IT-tjänster och göra dem hållbara så att deras kunder kan fokusera på det de är bäst på. Företaget har vuxit snabbt de senaste åren och deras ambition är att vara det ledande företaget i Europa för hållbara IT-tjänster och återvinning av elektronik. Alla steg hanteras in-house vilket gör dem unika på marknaden. Foxway är här för att hjälpa sina kunder att hitta sin väg i det digitala livet.

För Foxway är det viktigt med en arbetsplats som värdesätter mångfald och inkludering och ger lika möjligheter för alla.

Om oss

Mero fokuserar på hållbara relationer byggda på personligt engagemang. Det gör det enklare för oss att hitta rätt lösningar. Framför allt gör det oss till en bättre leverantör av lyckosamma rekryteringar. Med fokus på affärsområdena IT, Teknik och Administration förmedlar vi jobb både till dig med tidigare arbetslivserfarenhet och till dig som är i början av din yrkeskarriär.

För den här tjänsten håller Mero i rekryteringsprocessen men du kommer bli anställd direkt hos Foxway.

Villkor

Ort: Växjö
Omfattning: Heltid
Start: Enligt överenskommelse