Senior Sales Representative till Cross Technology Solutions

Kontaktperson

Daniel Andersson

Skicka mail

Sista ansökningsdag: 2020-11-29

Plats: Lund

Omfattning: Heltid

Är du en person med ett stort driv och nyfikenhet som vill arbeta med något som gör verklig skillnad för människor, på riktigt?

Cross Technology Solutions är ett spännande bolag som arbetar för att digitalisera hälso- och sjukvården genom den egenutvecklade och molnbaserade e-hälsoplattformen LifePod, som hjälper både vårdpersonal och patienter i vardagen.

Nu söker Cross en säljare med erfarenhet av att etablera nya kontakter och vill vara med att lyfta bolagets marknad- och säljaktiviteter till nya nivåer och framgångar.

Dina arbetsuppgifter

I din roll som säljare ligger mycket fokus på aktiviteter inom B2B med företagets viktigaste målgrupper – offentliga och privata vårdgivare. Bland dessa ingår främst regioner och landsting och ditt ansvar är att etablera, förstå och utveckla personliga kontakter inom nätverket av personal som arbetar inom hälso- och sjukvården, exempelvis läkare, sjuksköterskor och andra intressenter.

Du är med under hela säljprocessen, från start till slut, och har kontinuerlig kontakt och stöd från kollegor internt på Cross då ni tillsammans förverkligar LifePod-plattformen för kunden. För att skapa och upprätthålla kundrelationerna innebär tjänsten resor, både i form av kundmöten, mässor och event, runt om i hela Sverige, men även möjlighet att vara en del av att etablera och introducera LifePod på nya geografiska marknader.

Cross växer hela tiden och i samband med detta blir du en viktig del i att bygga upp och bygga ut en effektiv säljorganisation. Ta chansen att bli en del av ett litet, växande bolag med entreprenöriell, prestigelös och ödmjuk kultur där ni tillsammans driver visionen om ett bättre, mer digitaliserat och proaktivt vårdsystem.

Din profil

I rollen krävs det att du har ett enormt driv och räds inte av utmaningar och nya lärdomar. Du har inga problem med att etablera och bibehålla relationer som leder till uppmärksamhet och försäljning av LifePod-plattformen. Idag kan du inte förvänta dig en fullt utvecklad och etablerad säljorganisation – men här kommer du in i bilden och tillsammans med din kreativitet och initiativförmåga kommer du vara en viktig del i att fortsätta bygga upp denna del av företaget allteftersom det växer.

Vi vill att du har ett etablerat nätverk och har en beprövad arbetserfarenhet från försäljningsaktiviteter inom hälso- och sjukvårdssektorn. Det är positivt ifall du har arbetat inom exempelvis medicinteknik eller liknande sedan tidigare och förstår komplexiteten kring det. Du har god förståelse för offentliga upphandlingsprocesser och är även beredd på långa säljcykler.

I övrigt har du utmärkt skriftlig och verbal kompetens i svenska och engelska samt körkort.

Om företaget

Cross Technology Solutions är ett företag som är med och driver paradigmskiftet i hälso- och sjukvården. Med e-hälsoplattformen LifePod ändrar de hälso- och sjukvården i grunden – från kalenderstyrd till behovsstyrd vård genom att LifePod identifierar och prioriterar automatiskt de mest behövande patienterna för vårdgivaren automatiskt. Bolaget är av det mindre och personliga slaget med en prestigelös kultur där alla hjälps åt. Det växande teamet placerat i Lund är idag 13 personer.

2017 vann Cross Technology Solutions utmärkelsen ”Connected Health Company of the year” på Swedish Mobile Awards och 2019 vann de EHealth Award på Vitalis-mässan.

Om oss

Mero fokuserar på hållbara relationer byggda på personligt engagemang. Det gör det enklare för oss att hitta rätt lösningar. Framför allt gör det oss till en bättre leverantör av lyckosamma rekryteringar. Med fokus på affärsområdena IT, Teknik och Administration förmedlar vi jobb både till dig med tidigare arbetslivserfarenhet och till dig som är i början av din yrkeskarriär.

För den här tjänsten håller Mero i rekryteringsprocessen men du kommer bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor

Ort: Lund
Omfattning: Heltid
Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Skicka in din ansökan redan idag, urvalet sker löpande!