Senior fullstackutvecklare till vår internationella kund

Kontaktperson

Filippa Cederlund

+46 70 938 33 32

Skicka mail

Sista ansökningsdag: 2021-01-24

Plats: Lund

Omfattning: Heltid

Vi söker en fullstackutvecklare som både har erfarenhet och är entusiastisk över att bygga skalbara och säkra fullstacksystem till vår internationella kund i Lund.

Du får möjlighet att arbeta i en mjukvaruutvecklingsmiljö där det händer mycket tillsammans med ett härligt gäng. Ditt ansvar är att leda stora projekt, samarbeta inom teamet och jobba med olika avdelningar för att komma i mål med projekten.

Dina arbetsuppgifter

I rollen ingår delar som mentorskap, design- och utvecklingsansvar samt att driva storskaliga projekt framåt. Vi ser gärna en person som identifierar och leder tekniska initiativ för att bygga rena, robusta och effektiva applikationer samt någon som vill delta i kodgranskningar för att hjälpa till att upprätthålla kundens kodningsstandarder.

Du kommer att få samarbeta med exempelvis produkt- och designteamet för att komma i mål med projekten och du är även delaktig i planeringsstadiet av projekten där du identifierar delmål och risker.

Din profil

Vi tror att du som söker trivs med att arbeta i en miljö där det händer mycket. Du har många års erfarenhet av programutveckling och förmågan att kommunicera, koordinera och samarbeta med olika team, kollegor och kunder.

Krav:

Eftergymnasial utbildning inom exempelvis datateknik eller motsvarande
+8 års erfarenhet av mjukvaruutveckling
Erfarenhet av att frontend (React eller Angular)
Svenska och engelska flytande i tal och skrift

Meriterande:

Arbetslivserfarenhet i en testdriven utvecklingsmiljö
Erfarenhet av att bygga säkra konsumentinriktade API:er
Erfarenhet av att leda backendutveckling

Om företaget

Hos vår kund kommer du att vara en del av skapandet av avancerad teknik genom innovation och tekniskt hantverk samtidigt som du arbetar med världsledande varumärken. Vår kunds kultur handlar om att dela erfarenheter och kunskaper för att leverera morgondagens lösningar, produkter och erfarenheter.

Huvudkontoret ligger i Lund med ytterligare kontor i Warszawa, Polen och San Jose, USA. Idag har bolaget drygt 800 medarbetare runt om i världen och kulturella skillnader betraktas som en fördel som främjar kvalitet, goda resultat och starka värderingar.

Om oss

Mero fokuserar på hållbara relationer byggda på personligt engagemang. Det gör det enklare för oss att hitta rätt lösningar. Framför allt gör det oss till en bättre leverantör av lyckosamma rekryteringar. Med fokus på affärsområdena IT, Teknik och Administration förmedlar vi jobb både till dig med tidigare arbetslivserfarenhet och till dig som är i början av din yrkeskarriär.

Villkor

Ort: Lund
Start: Omgående
Omfattning: Heltid

Låter det som en tjänst för dig? Sök redan idag då urvalet sker löpande!