Senior beredare till bolag i Malmö

Kontaktperson

Filippa Cederlund

+46 70 938 33 32

Skicka mail

Sista ansökningsdag: 2021-03-30

Plats: Lund

Omfattning: Heltid

Har du el-bakgrund och vill arbeta som beredare hos en stor aktör inom el&energi?

Dina arbetsuppgifter

Vi söker en beredare till vår kund i Malmö, företaget finns i 32 länder, på fem kontinenter och i alla typer av miljöer och de har visionen att kunna leverera rimlig energi till alla i hela världen. De befinner sig ständigt i en expansiv fas och behöver nu utöka sitt team med en beredare som vill vara med på resan framåt.

Som beredare kommer du att arbeta i kundens projektavtal mot deras kunder inom eldistribution. Projektavtalen rör ny- och ombyggnation av eldistributionsanläggningar. Företagets kunder är stora elnätsbolag, industrier, kommuner och kraftproducenter som har behov av anslutning eller förändring av sina befintliga anläggningar.

Exempel på arbetsuppgifter:

• Utförande av elutredningar, fältmätningar och markundersökningar
• Ansvar för sammanställning av materiallistor, arbetskartor och ta fram övriga beredningshandlingar som uppdraget kräver
• Kostnadsanalyser samt framtagning av underlag
• Framtagning av materialåtgång och beräkna antal arbetstimmar för projekt
• Sammanställning av underlag och dokumentation samt uppdatering av dessa under uppdragets gång

Din profil

Rollen som beredare innebär mycket personlig kontakt med markägare, kunder och myndigheter ute på fält men också mycket dokumentation och administration. Vi tror därför att du som söker har en god kommunikationsförmåga och trivs i en social roll, samtidigt som att du är både noggrann och strukturerad med en administrativ ådra i dig.

Krav

• Erfarenhet av liknande arbete
• Obehindrad svenska och engelska i både tal och skrift
• Körkort

Meriterande

• Erfarenhet av arbete i CAD
• Erfarenhet av linjedistributions- och kabelarbete
• Kännedom om EBR
• EBR-utbildning i beredning

Om företaget

Vår kund verkar för att det moderna samhället ska fungera så bra som möjligt. De bygger, driftar och underhåller kritisk infrastruktur inom eldistribution, järnvägssystem och belysning.
Vår kund använder sin expertis inom stora kraftsystem för att förutse effekten av förnybar energi. Detta innebär också att utveckla lösningar för att lagra energi, utveckla smartare infrastruktur och möta nya konsumentmönster. De finns på flera orter i Sverige och är på Malmökontoret idag ca 15 personer.

Om oss

Mero fokuserar på hållbara relationer byggda på personligt engagemang. Det gör det enklare för oss att hitta rätt lösningar. Framför allt gör det oss till en bättre leverantör av lyckosamma rekryteringar. Med fokus på affärsområdena IT, Teknik och Administration förmedlar vi jobb både till dig med tidigare arbetslivserfarenhet och till dig som är i början av din yrkeskarriär.

I denna roll hjälper vi på Mero till med rekryteringsprocessen men du blir direkt anställd hos vår kund.

Villkor

Ort: Malmö
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid