Regionansvarig Säljare till Randers Tegel

Kontaktperson

Cecilia Lundell

Skicka mail

Sista ansökningsdag: 2020-02-16

Plats: Göteborg

Omfattning: Heltid

Nordens största tegelleverantör, Randers Tegel, söker nu en driven och affärsinriktad säljare för försäljning av tak.

Här jobbar du med högkvalitetsprodukter inom branschen och har som säljare en helhetsroll, från första kontakt till rådgivning, försäljning och efter avslutat projekt, underhålla och bygga vidare på befintlig relation med kunden.

Till en början handlar det om mycket uppsökande aktivitet, där du som säljare tillsammans med försäljningschef lägger upp en plan på potentiella kunder att bearbeta. Exempel på dessa kunder är återförsäljare, husfabrikanter, tak/byggentreprenörer, bostadsbolag och bostadsrättsföreningar runt om i Göteborg och angränsande län. Största delen av din arbetstid spenderar du ute hos kunder, där det hela tiden handlar om att arbeta proaktivt och utgå från det övergripande målet, som du tillsammans med din försäljningschef tagit fram.

I rollen som regionansvarig säljare på Randers Tegel kommer du bli en viktig del av den fortsatta resan framåt, och du kommer vara med och bygga upp Göteborgskontoret från grunden. Du blir en del av ett familjeägt bolag som jobbar utifrån ett långsiktigt perspektiv med snabba beslut när det krävs. Här handlar det om att Vi kan samarbeta, Vi kan slå ihop våra talanger och skapa något stort Tillsammans.

Din profil

Vi söker dig som har en social förmåga att skapa och bibehålla långsiktiga relationer med dina kunder. Du ska ha förmågan att arbeta självständigt, samtidigt som du tycker om att arbeta som lag för att tillsammans med andra funktioner inom Randers fortsätta resan mot fortsatta framgångar.
I denna roll är det av stor vikt att du kan prioritera och planera din tid. Alltid det viktigaste först.
Det är även viktigt att du är ansvarstagande som person, och gör medvetna och genomtänkta beslut som bygger på företagets värderingar.

Krav

- Tidigare erfarenhet av försäljning
- Svenska och engelska i tal och skrift
- Körkort

Meriterande

- Tidigare erfarenhet av försäljning inom Byggbranschen
- Tidigare arbete som takläggare eller motsvarande

Om företaget

Randers Tegel tillverkar hållbara tegelprodukter och är Skandinaviens största tillverkare. Företagets tegelbruk finns i både Danmark och Tyskland och deras Prefab fabriker finner du i Danmark och Sverige. Randers Tegel erbjuder deras kunder en helhetslösning innefattande rådgivning, murverksprojektering samt ett komplett produktpaket för murverk och strävar nu efter att bli marknadsledande i Sverige. Bolaget har försäljningsorganisationer i Sverige, Danmark, Norge samt Tyskland. Det svenska huvudkontoret ligger i Bara, strax utanför Malmö.

Om oss

Mero fokuserar på hållbara relationer byggda på personligt engagemang. Det gör det enklare för oss att hitta rätt lösningar. Framför allt gör det oss till en bättre leverantör av lyckosamma rekryteringar. Med fokus på affärsområdena IT, Teknik och Administration förmedlar vi jobb både till dig med tidigare arbetslivserfarenhet och till dig som är i början av din yrkeskarriär.

För den här tjänsten håller Mero i rekryteringsprocessen men du kommer bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor

Ort: Göteborg
Omfattning: Heltid
Start: Omgående eller enligt överenskommelse

Skicka in din ansökan redan idag, urvalet sker löpande!