Projektledare till One Nordic AB i Växjö

Kontaktperson

Daniel Andersson

072 161 72 73

Skicka mail

Sista ansökningsdag: 2019-06-06

Plats: Växjö

Omfattning: Heltid

One Nordic AB i Växjö söker nu en driven och hungrig Projektledare som vill fortsätta att utveckla företaget framåt. Här får du chansen att arbeta med stora som små kunder och projekt tillsammans med professionella kollegor och underentreprenörer. Uppskattar du varierande projekt vilket i sin tur innebär många bollar i luften? Nu kan du ta nästa steg i karriären och bli en del av ett företag som idag en stark aktör på marknaden och i ständig tillväxt!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Projektledare på One Nordic AB i Växjö driver du projekt inom förebyggande och avhjälpande underhåll, samt även nyproduktion till kunder inom främst industri- och energisektorn. Du har en central roll med mycket ansvar under frihet där du tar dig an helhetsåtaganden från kravställning till leverans, hela processen av ett projekt helt enkelt. De uppdrag som kommer in är i huvudsak enligt avtal och ditt ansvar blir att utföra dessa på ett affärsmässigt och lönsamt sätt. Du arbetar tillsammans med montörer, tekniker och underentreprenörer. Du har nära kontakt med kunden och även ansvar att förvalta denna relation för att få in fler projekt framåt. Rollen som Projektledare på One Nordic innebär administration gällande ekonomi och kalkylering, du ansvar exempelvis för att fakturering sker i tid och att dokument stämmer.

För att komma in i rollen som Projektledare på bästa sätt erbjuder One Nordic en trygg och stabil introduktion för att du få möjligheten att kunna utföra ett bra arbete framöver.

Mer information om tjänsten ges under en eventuell intervju.

Din profil

Vi söker dig som är hungrig och driven, som vill ta nästa steg i karriären och eventuellt lära dig ny bransch. Du är trygg i att kunna skapa goda relationer med kunder och kollegor. Du gillar att ta initiativ och beslut för att kunna utveckla projektet och företaget framåt. Struktur och ordning är en självklarhet för dig i ditt arbete.

Krav

- Relevant arbetslivserfarenhet inom branschen, exempelvis elkraft och vindkraft alt. högskoleutbildning inom bygg, el eller liknande.
- B-körkort
- Svenska och engelska i tal och skrift

Meriterande

- Tidigare erfarenhet av ledarskap/projektledning
- Tidigare erfarenhet/kunskap av stationer och ställverk
- Tidigare erfarenhet/kunskap av industri- och processstyrning
- God ekonomisk förståelse och gärna ett öga för nya affärsmöjligheter
- Relevant utbildning
- Kunskap i entreprenadjuridik
- Erfarenhet av ESA14

Om företaget

One Nordic AB är idag en av Nordens ledande leverantörer av tekniska konsulttjänster, entreprenader och service inom energisektion. Organisationen är rikstäckande och genom sin lokala kännedom tar One Nordic AB ansvar och levererar högklassiga tjänster och lösningar till energiproducenter, energidistributörer och energianvändare. Idag arbetar företaget med de största aktörerna i branschen och tillsammans utvecklar de högteknologiska och hållbara energisystem. One Nordic AB har idag cirka 1 100 anställda i Sverige och Norge med huvudkontor i Malmö.

One Nordic i Växjö har idag cirka 40 anställda och är under ständig tillväxt. One Nordic i Växjö har kunder runt om i hela Småland. Företaget erbjuder dig som anställd en stimulerande arbetsmiljö, attraktiva medarbetarförmåner och mycket frihet under ansvar. Vem vill inte vara en del av ett företag som för femte året i rad blivit utsedda till årets Karriärföretag?!

Om oss

Mero fokuserar på hållbara relationer byggda på personligt engagemang. Det gör det enklare för oss att hitta rätt lösningar. Framför allt gör det oss till en bättre leverantör av lyckosamma rekryteringar. Med fokus på affärsområdena IT, Teknik och Administration förmedlar vi jobb både till dig med tidigare arbetslivserfarenhet och till dig som är i början av din yrkeskarriär.

För den här tjänsten håller Mero i rekryteringsprocessen men du kommer bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor

Placering: Växjö
Omfattning: Heltid
Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Urval: Sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan annonsens slutdatum