Projektledare till Eiffage Rail Nordic AB

Kontaktperson

Cecilia Lundell

Sista ansökningsdag: 2020-04-26

Plats: Helsingborg

Omfattning: Heltid

Dina arbetsuppgifter

Vi söker nu en projektledare till vår kund Eiffage Rail Nordic AB. Eiffage är en miljardkoncern med projekt runt om hela världen och med runt 70.000 anställda står de nu inför en expansiv fas på den nordiska marknaden med Eiffage Rail Nordic. Vi söker dig som vill vara en del av den resan.
Som Projektledare hos Eiffage Rail Nordic erbjuds du en varierad och utmanande roll som en nyckelperson i den nordiska organisationen. Du har ett helhetsansvar över dina projekt och fungerar som länken mellan ledning och leverantör. Du kommer som projektledare i den här rollen att framförallt ansvara över projekt i Norge och på sikt skapa din egen platsorganisation. Under byggfas innebär tjänsten en hel del resande.

Exempel på arbetsuppgifter:

- Helhetsansvarig för projekt
- Delaktighet i projektens anbudsfas
- Projektledarens roll är även att vara delaktig i företagets utveckling
- Ansvarig för att effektivisera och maximera projektens utfall
- Kontaktperson för kunder, leverantörer, underleverantörer och personal
- Kvalitets- och resultatansvarig för projekten
- Ansvarig för förberedelser inför projektens start, kontrollera projektens gång och leda projekten framåt
- Månadsvis rapportering och presentation av projektens utfall till ledningen

Din profil

Vi söker dig som i ditt arbete är strukturerad, självständig och målinriktad. Du har en förmåga att se helheten och på så sätt se olika lösningar när problem uppstår. Som ledare är du kommunikativ, prestigelös och förstår vikten av att arbeta både operativt och strategiskt. Eftersom rollen innebär mycket kontakt med andra, internt såväl som externt, har du en god förmåga till att samarbeta och skapa och upprätthålla goda relationer. Dokumentation är en stor del av rollen som projektledare och det är därför viktigt att du har både erfarenhet och fallenhet för detta. Slutligen söker vi dig som ser det här som en spännande utmaning och som vill följa med på Eiffage Rail Nordics fortsatta resa.

Krav

- Ett par års erfarenhet som exempelvis projektledare eller platschef inom järnväg, anläggning, entreprenad eller bygg, alternativt annan betydande erfarenhet eller bransch.
- Goda kunskaper inom entreprenadjuridik och allmänna bestämmelser
- God erfarenhet av att jobba med avtal och kontrakt
- Goda kunskaper inom Microsoft office
- Obehindrad svenska och engelska i både tal och skrift
- Körkort

Meriterande

- Erfarenhet av SAP-miljöer
- Tyska
- Eftergymnasial utbildning

Om företaget

Eiffage Rail Nordic AB tillhör tyska koncernmoderbolaget Eiffage Infra-bau Se. Koncernen är en av de världsledande aktörerna inom infrastruktur, med projekt runt om hela världen i form av anläggning och byggnation av broar, skolor, väg- och järnväg etc. Nordiska marknaden befinner sig i en expansiv fas och det Helsingborgsbaserade huvudkontoret söker nu nya kollegor. De är i dagsläget fyra personer.

Om oss

Mero fokuserar på hållbara relationer byggda på personligt engagemang. Det gör det enklare för oss att hitta rätt lösningar. Framför allt gör det oss till en bättre leverantör av lyckosamma rekryteringar. Med fokus på affärsområdena IT, Teknik och Administration förmedlar vi jobb både till dig med tidigare arbetslivserfarenhet och till dig som är i början av din yrkeskarriär.

I den här tjänsten kommer du under en inledande period arbeta som konsult genom oss för att sedan gå över och bli direkt anställd hos kundföretaget. Som anställd hos Mero blir du erbjuden en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag och tjänstepension. Under tiden du arbetar via oss kommer du även att ha en konsultchef som finns till hands vid eventuella frågor och funderingar.

Villkor

Ort: Helsingborg, alt. Satellitkontor
Omfattning: Heltid
Start: Omgående eller enligt överenskommelse

Intervjuer hålls löpande och tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag.