Projektkoordinator till Xllnc i Malmö

Kontaktperson

Victoria Karlsson

Skicka mail

Sista ansökningsdag: 2019-08-01

Plats: Malmö

Omfattning: Heltid

Xllnc Nordic söker en kandidat för att fylla rollen som projektkoordinator till kontoret i Malmö.

Dina arbetsuppgifter

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

• Dokumentation
• Koordinering
• ”Arbetsövervakning”
• Delaktig i projekt och utveckling av tjänsten ”Åldersutbyte”
• Sammanställningar
• Planering/delegering av transporter med både slutanvändare och interna teknikers
• Faktureringskoordinering
• Bokning av datum för utbyte av dator tillsammans med slutkund

Din profil

Personliga egenskaper:
Du är en öppen, social och trevlig person som med enkelhet kommunicerar med alla typer av människor från olika avdelningar. Vidare är du en lösningsorienterad person som snabbt tar tag i saker och får saker att hända. Noggrannhet och effektivitet är mycket viktigt i detta arbete. Slutligen tror vi att du som söker är kvalitetsmedveten, strukturerad och intresserad av att hoppa på den här utmaningen.

Kompetenskrav:
Du har tidigare erfarenhet av att ta hand om kunder och leverantörer. Du är en duktig administratör som trivs i en varierad arbetsroll med många kontakter. Vidare har du en god datavana, framförallt MS office, samt van att arbeta i affärssystem och ärendehanteringssystem. Du skall vara stresstålig och lösningsorienterad vid eventuella konflikter. Du måste även kunna uttrycka dig väl i skrift på både engelska och svenska.

Om oss

Xllnc hjälper sina kunder att utveckla både sin verksamhet och affär genom enkla lösningar för den digitala arbetsplatsen.

Xllnc bildades 1993 och vårt fokus har hela tiden legat på en enda sak – att göra arbetslivet enklare för våra kunder och deras medarbetare.

Vi är specialiserade på de så nödvändiga IT-tjänsterna som kretsar kring den enskilde medarbetarens arbetsplats. Datorer, surfplattor, telefoner och förstås skrivare. Vi har förenklat vardagen för 250 000 personer på stora bolag och myndigheter inom en rad olika branscher. Xllnc finns på flera orter i landet och har den operativa verksamheten samt huvudkontor i Växjö.

Villkor

Arbetstider: Dagtid, 08.00 – 17.00
Omfattning: Projektanställning
Ort: Malmö
Urval: Urval kommer ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag har löpt ut.