Platschef till JSB i Malmö

Kontaktperson

Helena Feldt

Skicka mail

Sista ansökningsdag: 2019-09-10

Plats: Lund

Omfattning: Heltid

JSB har ytterligare behov av duktiga medarbetare och vi söker därför efter deras nästa platschef som kommer få jobba i spännande och utmanande projekt inom entreprenadverksamheten i Malmö. Vi söker dig som vill följa med på resan och utveckla JSB vidare!

Dina arbetsuppgifter

Som platschef på JSB arbetar du med projekt som omsätter mellan 200 och 300 miljoner kronor och handlar om byggnation av entreprenader inom både den offentliga och privata sektorn. Du har ansvar över projekten från byggstart till färdigt objekt och arbetar i nära samarbete med projektledare, entreprenadingenjörer och yrkesarbetarna. Du leder projektets planering och genomförande avseende kvalitet, arbetsmiljö, ekonomi och tidplan. Under ditt ansvar ligger även samordning av leverantörer och underentreprenörer, projektspecifika inköp och viss delaktighet i anbud och kalkylering. Tillsammans med projektledaren delar du även budgetansvar. Till största del sker arbetet ute på plats i produktionen.

Som anställd på JSB får du arbeta på en arbetsplats som erbjuder frihet under ansvar och i ett bolag som hela tiden strävar efter att bli bättre. Du kommer därför snabbt känna att du verkligen får gehör för dina tankar och åsikter.

Din profil

Vi söker dig som med ett engagemang och driv leder din grupp med en modern ledarskapsstil. Du har förmågan att se saker ur ett helikopterperspektiv och du är inte rädd för att fatta beslut. Du som söker har en hög social kompetens och du har lätt för att skapa goda relationer. Slutligen söker vi dig som är kommunikativ och har en ständig strävan att utveckla både dig själv och din arbetsgrupp.

Krav
- Erfarenhet av en liknande roll inom byggbranschen
- Svenska flytande i tal och skrift
- Körkort B

Om företaget

JSB Construction är ett framgångsrikt bolag inom bygg- och projektutveckling med drygt 250 anställda. Som anställd får du arbeta i en stabil organisation som vågar tänka nytt och är med och förändrar bygg- och bostadsmarknaden i Sverige. Du erbjuds en roll med frihet under ansvar, goda möjligheter att påverka och varierade och utmanande arbetsuppgifter.

Om oss

Mero fokuserar på hållbara relationer byggda på personligt engagemang. Det gör det enklare för oss att hitta rätt lösningar. Framför allt gör det oss till en bättre leverantör av lyckosamma rekryteringar. Med fokus på affärsområdena IT, Teknik och Administration förmedlar vi jobb både till dig med tidigare arbetslivserfarenhet och till dig som är i början av din yrkeskarriär.

Villkor

Omfattning: Heltid.
Ort: Malmö.
Start: Enligt överenskommelse.
Urval: Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökninsdag har löpt ut.