Platschef till JSB Construction i Jönköping

Kontaktperson

Filippa Cederlund

+46 70 938 33 32

Skicka mail

Sista ansökningsdag: 2020-08-20

Plats: Jönköping

Omfattning: Heltid

JSB Construction har nyligen startat upp ett nytt affärsområde i Jönköping och vi på Mero har fått äran att hjälpa till att hitta en platschef inom entreprenad som vill vara med på denna spännande resa.

Nu har du äntligen chansen att vara med och bygga upp en verksamhet från start och detta tillsammans med en stark aktör i ryggen. Är detta utmaningen i karriären du har väntat på?

Dina arbetsuppgifter

I rollen som platschef leder och ansvarar du för större byggprojekt och dess genomförande tillsammans med projektledare. Detta innebär att ansvara för samordningen och planeringen i projekten samt genomförandet kring kvalitet, ekonomi och tid.

Du arbetar dagligen nära andra funktioner som projektledare, arbetsledare och yrkesarbetare för att hela tiden kunna driva projektet framåt på bästa möjliga vis. Du har även kontinuerlig kontakt med externa funktioner som kunder, underentreprenörer och leverantörer.

Din profil

Vi söker dig som har gedigen erfarenhet av byggbranschen och har tidigare arbetat som platschef alternativt flertalet år som arbetsledare. Du är van vid att arbeta med större projekt och har ett högt kvalitetsmässigt och tekniskt kunnande. Du har inga problem med att arbeta både självständigt och i grupp samt har en god förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer, både internt och externt.

I rollen som Platschef trivs du med att vara drivande och vågar leda och samtidigt stötta andra i deras arbete. Struktur och noggrannhet är A och O enligt dig och med ditt ekonomiska tänkande utför du dina projekt med bravur.

Om företaget

JSB är företaget som vågar tänka nytt och vill förändra bygg- och bostadsmarknaden i Sverige. Företaget vill bidra till ett bra samhälle genom fokus på hållbarhet, mångfald och positiva upplevelser. Här du får du som anställd friheten att själv ansvara för din utveckling och möjlighet att påverka din roll i ett expansivt bolag. Idag är JSB cirka 350 anställda och är representerade runt om i Sverige – nästa hållplats är Jönköping.

Ta chansen, bli en del av ett fortsatt växande företag som tror på teamet - samarbete och gemensam inlärning skapar det bästa resultatet!

Om oss

Mero fokuserar på hållbara relationer byggda på personligt engagemang, vi verkar inom affärsområden som teknik, IT och administration. Du får gärna läsa mer om oss under "Om Mero" på vår hemsida. Vi tror på att personliga relationer gör det enklare för oss att hitta rätt matchningar och helt enkelt en bättre leverantör med lyckosamma rekryteringar.

För den här tjänsten håller Mero i rekryteringsprocessen men du kommer bli anställd direkt hos JSB.

Villkor

Ort: Jönköping
Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid, 100%
Anställningsupplägg: Anställning direkt hos JSB

Skicka in din ansökan redan idag, du vill inte missa din plats i urvalet!