Order-och inköpschef till Xllnc i Växjö

Kontaktperson

Daniel Andersson

Skicka mail

Sista ansökningsdag: 2019-11-24

Plats: Växjö

Omfattning: Heltid

Mero hjälper just nu att hitta Xllnc nästa Order-och inköpschef till deras kontor i Växjö. Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av ledande roll inom inköp och har en god kommunikationsförmåga, både vid samarbete med interna avdelningar och personal, men även vid förhandlingsbordet med leverantörer. Vill du vara en del av Xllnc pågående framgångsresa - fortsätta att hitta nya vägar och effektivisera processer för att uppnå företagets mål på bästa sätt?

Vill du veta mer eller låter det redan som en given roll för Dig? Scrolla neråt eller tryck på ansökningsknappen på en gång, urvalet sker löpande!

Dina arbetsuppgifter

I rollen är du ansvarig för samtliga inom avdelningarna på order och inköp, dessa funktioner finns både på huvudkontoret i Växjö och i Stockholm. Du har ansvaret att leda och coacha personalen, samt följa upp varje individs mål och arbete. Du har nära samarbete med övriga avdelningar inom Xllnc, exempelvis lager och sälj. Ditt ansvar är att formulera inköpsstrategin på ett bra och tydligt sätt framåt för att se till att alla är på samma spår.

Exempel på arbetsuppgifter:

- Kvalitetssäkra arbetet inom order och inköp
- Budgetansvar
- Skapa, effektivisera och upprätthålla rutiner och processer
- Förhandla inköpsavtal
- Följa upp KPI:er
- Produktion- och distributionsplanering i samarbete med övriga funktioner
- Sätta upp mål och följa upp

Mer information om tjänsten ges vid en eventuell intervju.

Din profil

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet inom inköp och har innehavt en ledande roll. Du är van vid att sitta vid förhandlingsbordet och diskutera avtal med leverantörer. Du har en god förmåga att kunna kommunicera med flertalet olika parter, både dina närmsta medarbetare och övriga funktioner inom organisationen. Uppföljningar är något du anser vara en prioritet i det dagliga arbetet, både kring avdelningarnas gemensamma mål men även varje individs för att se till alla har de verktyg de behöver för att kunna optimera sitt arbete.

Krav

- Relevant eftergymnasial utbildning
- Tidigare erfarenhet av budgetansvar
- Svenska och engelska i tal och skrift

Om företaget

Xllnc har sedan 1993 fokuserat på det dem är bäst på idag; att göra arbetslivet enklare för deras kunder och medarbetare. Företaget är specialiserade på den dagliga användningen av IT-tjänster som kretsar kring den enskilde medarbetarens arbetsplats, exempelvis datorer, surfplattor, telefoner och skrivare. Xllnc har förenklat vardagen för fler än 250 000 personer på stora bolag och myndigheter inom olika branscher.

Xllnc har vuxit från hundra till tre hundra internt anställda inom bara ett år, via uppköp av företag som Lin Education och Supplies Team, och har mål att fortsätta tillväxten även framöver. Tillväxten innebär en bredare produktportfölj och fler delar som Xllnc kan erbjuda sina kunder och kan på så rätt även erbjuda dig som anställd en spännande utveckling framåt.

Om oss

Mero fokuserar på hållbara relationer byggda på personligt engagemang. Det gör det enklare för oss att hitta rätt lösningar. Framför allt gör det oss till en bättre leverantör av lyckosamma rekryteringar. Med fokus på affärsområdena IT, Teknik och Administration förmedlar vi jobb både till dig med tidigare arbetslivserfarenhet och till dig som är i början av din yrkeskarriär.

För den här tjänsten håller Mero i rekryteringsprocessen men du kommer bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor

Ort: Växjö
Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid

Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag har löpt ut, skicka in din ansökan redan idag!