Onsite tekniker till Xllnc i Stockholm

Kontaktperson

Victoria Karlsson

Skicka mail

Sista ansökningsdag: 2019-08-01

Plats: Stockholm

Omfattning: Heltid

Dina arbetsuppgifter

Vi söker till vår kund en onsite tekniker som skall hjälpa kundens användare med deras dagliga IT problem. Du kommer att sitta tillsammans med kunden och ha daglig kontakt med användarna samt helpdesk.

Exempel på arbetsuppgifter:
• Felsökning av hård- och mjukvara
• Ta emot ärenden via mail och walk-in
• Ge service och kundsupport av hårdvara hos kunden

Din profil

För att bli framgångsrik i rollen krävs att du alltid har service i fokus, mot kund och kollegor samt har en hög kommunikativ förmåga i både tal och skrift. Du ska tycka om att felsöka datorer och ha goda kunskaper om hur en dator fungerar och tar ansvar för de arbetsuppgifter som du handhar. Tjänsten kräver också att du är självgående, har lätt att samarbeta och är van vid att arbeta i en föränderlig miljö med högt tempo. Den vi söker skall gärna ha gått en teknisk utbildning och några års erfarenhet av tidigare roll som onsite tekniker eller liknande roll.

Krav
• Bra kommunikationsförmåga
• Goda kunskaper i Office 2016 och även Office 365
• Kunskaper i Windows10 och Appleprodukter
• Grundläggande kunskaper i Active Directory
• Kunna uttrycka sig obehindrat i svenska och engelska, både i tal och skrift

Om oss

På Xllnc värdesätter vi varje individs utveckling. Hos oss får du möjlighet att utvecklas och lära dig nya saker. Vi värdesätter en härlig arbetsmiljö där personalaktiviteter inte är ovanligt. Allt vi gör genomsyrar en gemensam värdegrund som utgår ifrån våra ledord Lyhördhet, Enkelhet, Tillgänglighet och Proaktivitet.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Xllnc och arbeta som konsult ute hos vår kund. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcker sig långsiktigt framåt förutsatt att alla parter är nöjda.

Villkor

Arbetstider: 08:00-17:00
Omfattning: Heltid
Ort: Stockholm
Start: Omgående

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.