Onsite tekniker till Xllnc i Malmö

Kontaktperson

Victoria Karlsson

Skicka mail

Sista ansökningsdag: 2019-08-01

Plats: Malmö

Omfattning: Heltid

Xllnc Nordic behöver nu förstärka sitt team i Malmö, därför söker vi nu 2st Onsite-tekniker inom Audio och Video. Din roll innebär varierande arbetsuppgifter och ingen dag kommer vara den andra lik. Anser du dig vara öppen och gillar att kommunicera med alla typer av människor? Har du ett tekniskt intresse som du vill utveckla vidare inom ett företag som investerar i sina anställda? Du har nu chansen att förverkliga detta, klicka dig vidare och ansök om tjänsten redan idag!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Onsite-tekniker utgår du från kontoret i Malmö och arbetar sedan ute på plats hos Xllnc Nordics kunder runt om i Skåne. Du blir ansiktet utåt för Xllnc Nordic då du möter och kommunicerar med olika personer på de företag du är ute hos. Du får en bra introduktion in i arbetsrollen innan du anses vara helt självgående i rollen.

Exempel på huvudsakliga arbetsuppgifter:

- Ansvarig för SLA-rapportering
- Ta emot incidenter/installationer/IMAC
- Installation och underhåll av A/V-produkter
- Installation/demontering/omlokalisering
- Hålla hög kvalitetssäkring av leveranser till kunder
- Fysisk hantering av varor som anländer till utsedda platser, samt utplacering och installation

Ytterligare information om tjänsten och arbetsuppgifter ges under en eventuell intervju.

Din profil

För att vara rätt profil för tjänsten som Onsite-tekniker är du en öppen, social och trevlig person som inte har några problem att kommunicera med alla typer av människor från olika avdelningar ute hos kund. Du ser lösningar istället för problem och du har ett tekniskt intresse som du gärna vill vidareutveckla. Vi ser gärna att du snabbt vågar ta tag i saker och slutför sedan dessa. Noggrannhet och effektivitet är A och O i denna roll.

Krav:

- Tekniskt intresse
- Goda kunskaper i Office programmen
- B-körkort
- God svenska och engelska i tal och skrift

Meriterande:

- God kunskap om maskinkonfiguration
- Goda kunskaper om AV-principer
- Tidigare erfarenhet av IT-branschen

Om oss

Xllnc hjälper sina kunder att utveckla både sin verksamhet och affär genom enkla lösningar för den digitala arbetsplatsen.

Xllnc bildades 1993 och vårt fokus har hela tiden legat på en enda sak – att göra arbetslivet enklare för våra kunder och deras medarbetare.
Vi är specialiserade på de så nödvändiga IT-tjänsterna som kretsar kring den enskilde medarbetarens arbetsplats. Datorer, surfplattor, telefoner och förstås skrivare. Vi har förenklat vardagen för 250 000 personer på stora bolag och myndigheter inom en rad olika branscher. Xllnc finns på flera orter i landet och har den operativa verksamheten och huvudkontor i Växjö.

Villkor

Ort: Malmö
Start: Omgående, eller enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid (8–17)
Urval: Urval kommer ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag har löpt ut, skicka in din ansökan redan idag!