Mjukvarutekniker till Xllnc

Kontaktperson

Filippa Cederlund

+46 70 938 33 32

Skicka mail

Sista ansökningsdag: 2020-11-04

Plats: Malmö

Omfattning: Heltid

Vill du ta karriärsklivet från en supporterande roll till att bli specialist? Xllnc söker dig som vill ta nästa steg och bli expert inom applikationsdrift.

Du får möjlighet att medverka och ansvara för driftsättning och drift av Xllnc kunds tjänsteportfölj av mjukvaror relaterade till applikation och printtjänster. Låter det som rätt utmaning för dig? Läs vidare om tjänsten och Xllnc, ett spännande bolag som är specialiserade på IT-tjänster, med över 500 kollegor i 4 länder!

Dina arbetsuppgifter

Xllnc fortsätter sin stadiga tillväxt framåt och behöver nu utöka sitt team i Malmö. Vi söker därför en 3rd Line Support. Vi ser att du är tekniskt intresserad, nyfiken och strävar efter att lära dig mer.

Exempel på arbetsuppgifter:

• Planera och utföra underhåll/uppdateringar av IT-system
• Hantera felsökning, åtgärder, uppföljning och avrapportering
• Löpande uppdatering av systemdokumentation
• Beredskapstjänst

I rollen har du hand om drift, underhåll, projektutföranden och planering i kundens IT-miljö med inriktning på applikationer för utskriftstjänster.

Din profil

Vi ser gärna att du är en självgående och driven person med erfarenhet inom support mot applikation och server, som inte är rädd för att ta ansvar. Du känner dig mer bekväm i en situation där du har ett problem att lösa än att ha en lugn dag på jobbet.

Du är inte rädd för att djupdyka ner i felsökning för att lösa ett problem och har lätt för att ta kontakt med människor hos både leverantör och kunder. Vi ser även att du är organiserad, arbetar strukturerat och duktig på att dokumentera på engelska.

Du kommer i början att din anställning få utbildning och upplärning med syftet att skapa rätt förutsättningar för dig att lyckas i rollen men det är viktigt att du har god social kompetens, förmåga att både arbeta i grupp och självständigt!

Ser du lösningar istället för problem och vill fortsätta utvecklas i din roll? Ifall detta stämmer in på dig, tveka inte, sök denna tjänst redan nu!

Krav

• Arbetslivserfarenhet av drift och support, exempelvis 2nd line support/backoffice
• Erfarenhet av applikationsdrift och serverunderhåll
• Flytande svenska och engelska i tal och skrift

Meriterande

• Erfarenhet av utskrifttjänster och skript
• ITIL certifierad

Om företaget

Xllnc har sedan starten haft fokus på en enda sak – att genom den digitala arbetsplatsen göra arbetslivet enklare för kunder och deras medarbetare. Xllnc är specialiserade på IT-tjänster som kretsar kring den enskilde medarbetarens arbetsplats. Datorer, surfplattor, telefoner, mötesrum och skrivare. Med över 500 dedikerade medarbetare i 4 länder har de har förenklat vardagen för 250 000 personer på stora bolag och myndigheter inom en rad olika branscher.

Xllnc lägger stor vikt vid att du är en person som har driv och trivs med att arbeta i en föränderlig miljö.

Om oss

För den här tjänsten håller Xllnc i rekryteringsprocessen och Mero hjälper till med annonsering och telefonintervjuer. Du får gärna maila Filippa Cederlund på Mero för mer information om tjänsten: filippa@mero.se.

Villkor

Arbetstider: 08:00-17:00 samt beredskapstjänst
Omfattning: Heltid
Ort: Malmö
Start: Omgående eller enligt överenskommelse

Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag har löpt ut, skicka in din ansökan redan idag!