Mjukvaruingenjör med inriktning Automatic Control till Haldex

Kontaktperson

Daniel Andersson

Skicka mail

Sista ansökningsdag: 2020-01-30

Plats: Landskrona

Omfattning: Heltid

Vi söker en Mjukvaruingenjör som gillar att kombinera matematik, fysik och mjukvara till Haldex i Landskrona och vill vara med och förstärka deras team inom avdelningen Global Vehicle Dynamics. Här får du chansen att vara med och utveckla tekniken mot mer hållbara och säkrare fordon. Tillsammans med ditt team spelar du en viktig roll för att utveckla morgondagens bromsteknologi som möjliggör elektrifiering och högre nivåer av automatisering – mot en mer autonom körning.

Avdelningen Global Vehicle Dynamics, som ingår i Haldex R&D organisation, har ansvaret att utveckla kontrollmjukvaran och virtuella testmetoder för bromssystem i kommersiella fordon. Du ingår i ett nyfiket och inkluderande Scrum team som tillsamman jobbar för att lyckas uppnå målen tillsammans. Som medlem i teamet arbetar du med varierande arbetsuppgifter som:

- Analysera kravställningar
- Mjukvaruutveckling från design och,arkitektur till implementation och verifiering
- Designa, modellera implementation och integrerar kontrollalgoritmer

Du kommer jobba i framkanten av dagens teknologi samtidigt som du behöver brinna för att ta fram säkra lösningar.

I rollen har du mycket internationell kontakt med andra R&D avdelningar inom Haldex bland annat i Storbritannien och USA. Gillar du att resa eller till och med arbeta en längre tid utomlands är detta en perfekt chans.

Din profil

Vi söker dig som gillar att arbeta i team och dela med dig av din kompetens och erfarenheter. Du en analytisk och innovativ person som vill kombinera matematik, fysik och mjukvara för att lösa komplexa utmaningar i kontrollsystem. Du är serviceminded och älskar att hitta nya innovativa lösningar på problem. Eftersom du har mycket internationell kontakt ser vi gärna att du tar dig fram obehindrat på engelska, både i tal och skrift. Du är en hungrig och driven Mjukvaruingenjör som vill vara en del av framtidens fordonsindustri!

Krav

- Civil- eller högskoleingenjör inom exempelvis Matematik, Teknisk fysik eller liknande
- Omfattande förståelse för fysik och matematik
- Erfarenhet av styrdesign, modellering och simulering
- Kunskap av mjukvaruutveckling, främst i C
- B-körkort

Meriterande

- Erfarenhet av programverktyg som exempelvis Jira och Jenkins
- Erfarenhet/kunskap av Embedded Systems
- Fordonsintresserad

Om företaget

Haldex är ett svenskt företag som finns i 19 olika länder med totalt cirka 2300 anställda. Huvudkontoret ligger i Landskrona med cirka 230 personer anställda. Bolaget utvecklar och erbjuder pålitliga och innovativa lösningar som förbättrar säkerheten, fordonsdynamiken och hållbarheten i den globala kommersiella fordonsindustrin. Haldex är världsledande leverantör av bromsjusterare för trumbromsar och har den snabbast växande marknadsandelen för bromsskivor. Du blir erbjuden att få arbeta i ett bolag med härlig atmosfär, goda utvecklingsmöjligheter och hjälpsamma kollegor.

Om oss

Mero fokuserar på hållbara relationer byggda på personligt engagemang. Det gör det enklare för oss att hitta rätt lösningar. Framför allt gör det oss till en bättre leverantör av lyckosamma rekryteringar. Med fokus på affärsområdena IT, Teknik och Administration förmedlar vi jobb både till dig med tidigare arbetslivserfarenhet och till dig som är i början av din yrkeskarriär.

För den här tjänsten håller Mero i rekryteringsprocessen men du kommer bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor

Ort: Landskrona
Omfattning: Heltid
Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, se till att inte missa din plats i urvalet!