Luftinjusterare till Gunnar Karlsen i Malmö

Kontaktperson

Daniel Andersson

Skicka mail

Sista ansökningsdag: 2020-04-14

Plats: Malmö

Omfattning: Heltid

Till Gunnar Karlsen i Malmö söker vi nu en Luftinjusterare som vill fortsätta vara en del av företagets framgång och få arbeta med en stark kundkrets. I rollen blir du experten ute hos kund och här kan du med erfarenhet sen tidigare ta chansen att framöver avancera upp till att bli OVK-tekniker. Bli en del av ett starkt och erfaret team där du får fortsätta utvecklas och bli en viktig del av resan framåt!

I rollen som Luftinjusterare arbetar du ute hos kunder runt om i Malmö, allt från kontorshotell, fastigheter, lagerlokaler och köpcentrum. Du ansvarar själv för de uppdrag du blir tilldelad och lägger upp ditt arbete på bästa sätt. Uppdragen varierar, allt från mindre projekt som tar en timme upp till nybyggnationer där arbetet tar upp till fyra veckor.

Exempel på arbetsuppgifter:

- Kontroll av ventilationer och mätning av luftflödet
- Inställningar och injusteringar av rätt värden för ett behagligt och energieffektivt inneklimat
- Ansvar för att injusteringar följer lagar, förordningar och övriga föreskrifter
- Ansvar för att instrument/utrustning märks och kalibreras enligt dokumenterade instruktioner
- Protokoll och dokumentation

Mer information om tjänsten ges under en eventuell intervju.

Din profil

Vi söker dig som har erfarenhet av rollen som Luftinjusterare sedan tidigare och vill ta nästa steg till ett bli OVK-tekniker framöver. Du träffar dagligen kunder och därför krävs det att du har en bra social och kommunikativ förmåga samt kan ta olika typer av människor. Du kan arbeta självgående och har inga problem med att lägga upp ditt eget arbete samt hålla tider och schema. Trovärdighet och ödmjukhet är något vi gärna ser att du utstrålar. Du tar dig fram obehindrat på både svenska och engelska. B-körkort är ett krav.

Meriterande är om du har arbetserfarenhet av OVK-besiktningar och har haft ansvar för detta.

Om företaget

Gunnar Karlsen är idag nordens ledande totaltekniska entreprenör och servicepartner. Företaget erbjuder tekniska installationer, rådgivning, projektering, drift och underhåll inom ventilation, byggnadsautomation, kyla, rör, elektronik och energirådgivning.

I Malmö sitter flertalet avdelningar med fokus mot olika områden och gruppen du ingår i arbetar mot service och består idag av 32 medarbetare. Gruppen arbetar mot alla typer av byggnader, både nya och befintliga. Avdelningen har en stark och upparbetat kundkrets runt om i Malmö.

Om oss

Mero fokuserar på hållbara relationer byggda på personligt engagemang. Det gör det enklare för oss att hitta rätt lösningar. Framför allt gör det oss till en bättre leverantör av lyckosamma rekryteringar. Med fokus på affärsområdena IT, Teknik och Administration förmedlar vi jobb både till dig med tidigare arbetslivserfarenhet och till dig som är i början av din yrkeskarriär.

I den här tjänsten kommer du under en inledande period arbeta som konsult genom oss för att sedan gå över och bli direkt anställd hos kundföretaget. Som anställd hos Mero blir du erbjuden en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag och tjänstepension. Under tiden du arbetar via oss kommer du även att ha en konsultchef som finns till hands vid eventuella frågor och funderingar.

Villkor

Ort: Malmö
Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Upplägg: Du är till en början anställd via Mero i sex månader för att sedan gå över i en anställning direkt hos Gunnar Karlsen i Malmö.

Skicka din ansökan redan idag, du vill inte missa din plats i urvalet!