Lösningsorienterad systemspecialist till Foxway i Växjö

Kontaktperson

Filippa Cederlund

+46 70 938 33 32

Skicka mail

Sista ansökningsdag: 2021-03-21

Plats: Växjö

Omfattning: Heltid

Drivs du av att skapa kundvärde och arbeta med digitalisering och hållbarhet? Då är Foxway en perfekt match för dig!

Är du dessutom en fena på relationsbyggande, är vi snart i mål. Foxway är ett globalt företag med över 600 kollegor i fem länder. Tillsammans gör de det digitala livet enkelt för deras kunder. Det gör de genom att jobba hållbart i alla dimensioner. Miljömedvetet, socialt och ekonomiskt. Win-win-win för kunden, Foxway och miljön. Organisk tillväxt i kombination med strategiska förvärv har gjort att de vuxit kraftigt de senaste åren. Är du deras nästa kollega som vill göra skillnad och fortsätta växa tillsammans med Foxway som bolag?

Foxway söker nu en Systemspecialist till deras kontor i Växjö. Hos Foxway får du möjlighet att vara med att påverka, dela dina tankar och idéer samt utvecklas som person. Som Systemspecialist får du arbeta i en växande och framgångsrik organisation med spännande och varierande arbetsuppgifter. I denna tjänst kommer du tillhöra Foxways IT-avdelning och ha flertalet kollegor med liknande fokus som du.

Dina arbetsuppgifter

I din roll kommer du att arbeta med Foxways ERP-system Jeeves som används i flera länder för deras operationella verksamhet. I systemet hanteras bokföring, fakturering, inköp, order och logistik. Ditt främsta fokus kommer innebära att ta fram tekniska lösningar i systemet som stödjer de behov organisationen har. Ditt mål kommer vara att sträva efter att hitta lösningar som effektiviserar och automatiserar flödena i dina kollegors vardag. Du kommer även få vara delaktig i att styra och planera utvecklingen och få möjlighet att vara med i flera spännande projekt.

Din profil

Som person är du lösningsorienterad och driven. Du är inte rädd för att utmana dig själv eller dina kollegor men har samtidigt lätt att få med dig andra människor vid förändringar. Du har en god kommunikativ förmåga och kan arbeta såväl i grupp som självständigt.

För oss är det viktigt med en arbetsplats som värdesätter mångfald och inkludering och ger lika möjligheter för alla. Vi välkomnar din ansökan!

Krav:

• Tidigare erfarenhet av ERP-system
• Teknisk kompetens
• Svenska och engelska i flytande tal och skrift

Meriterande:

• Systemvetenskap/Programmering
• Tidigare erfarenhet av automation

Om företaget

Foxways vision är att göra det digitala livet enklare. Det är deras bidrag till en positiv förändring i samhället. Foxway vill förenkla IT-tjänster och göra dem hållbara så att deras kunder kan fokusera på det de är bäst på. Företaget har vuxit snabbt de senaste åren och deras ambition är att vara det ledande företaget i Europa för hållbara IT-tjänster och återvinning av elektronik. Alla steg hanteras in-house vilket gör dem unika på marknaden. Foxway är här för att hjälpa sina kunder att hitta sin väg i det digitala livet.

Om oss

Mero fokuserar på hållbara relationer byggda på personligt engagemang. Det gör det enklare för oss att hitta rätt lösningar. Framför allt gör det oss till en bättre leverantör av lyckosamma rekryteringar. Med fokus på affärsområdena IT, Teknik och Administration förmedlar vi jobb både till dig med tidigare arbetslivserfarenhet och till dig som är i början av din yrkeskarriär.

För den här tjänsten håller Mero i rekryteringsprocessen men du kommer bli anställd direkt hos Foxway.

Villkor

Ort: Växjö
Omfattning: Heltid
Start: Enligt överenskommelse

Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum så skicka in din ansökan redan idag!

På grund av GDPR tar vi inte emot ansökningar vi mail.