Konsultchef sökes till Xllnc Nordic i Stockholm

Kontaktperson

Victoria Karlsson

Skicka mail

Sista ansökningsdag: 2019-08-01

Plats: Stockholm

Omfattning: Heltid

Xllnc Nordic söker en konsultchef till vårt kontor i Solna. Dina arbetsuppgifter kommer att vara att hitta lämpliga kandidater då rekryteringsbehov uppstår. De lediga jobben som ska tillsättas varierar från tjänst till tjänst vilket gör att arbetsgången ser olika ut. Målet är alltid detsamma, att finna lämpliga kandidater till arbetsuppgifter och positioner som måste tillsättas. Du driver flera rekryteringsprocesser parallellt och det är viktigt att leverera i tid med högsta möjliga kvalitet.

Dina arbetsuppgifter

Exempel på arbetsuppgifter:

• Ta in kravprofiler och utifrån detta skapa annonser
• Hantera ansökningar och gör kandidaturval
• Genomföra telefonintervjuer samt kompetensbaserade djupintervjuer, referenstagning.
• I rollen ingår även personalansvar för sina konsulter som du coachar och inspirerar i deras utveckling.

Mer information om tjänsten ges vid en eventuell intervju.

Din profil

Vi värdesätter din personlighet, ditt engagemang och din inställning! Som person är du nyfiken, driven, målmedveten och upplevs som hjälpsam och positiv. Du räds inte för att ta kontakt med nya människor. Du är flexibel och anpassningsbar samtidigt som du bibehåller struktur och noggrannhet i det du gör. Vidare så trivs du med att ta stort eget ansvar i det arbete och är duktig på att skapa och bibehålla relationer och framförallt – du brinner för rekrytering och konsultchefsrollen!

Krav

• Du har minst ett års erfarenhet av rekrytering
• Du ska kunna behärska svenska samt engelska både i tal och skrift.

Om oss

Xllnc Nordic är ett oberoende IT-företag med visionen att förenkla, skapa kontroll och miljöanpassa hela IT hanteringen, alltid med målet att utveckla kundernas verksamhet och affär. Bolaget finns på flera orter runt om i landet och har hittills förenklat vardagen för över 250 000 personer på olika bolag. Xllnc Nordic är under ständig tillväxt och växer både nationellt och internationellt.

På Xllnc Nordic värdesätter vi varje individs utveckling. Hos oss får du möjlighet att utvecklas och lära dig nya saker. Vi värdesätter en härlig arbetsmiljö där personalaktiviteter inte är ovanligt.

Villkor

Tjänstgöringsort: Solna, Stockholm
Omfattning: Heltid, 08.00–17.00
Start: Omgående eller enligt överenskommelse

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.