Junior belysningstekniker till vår kund i nordvästra Skåne

Kontaktperson

Filippa Cederlund

+46 70 938 33 32

Skicka mail

Sista ansökningsdag: 2021-03-30

Plats: Helsingborg

Omfattning: Heltid

Är du redo för att ta klivet ut i arbetslivet? Vi söker nu en junior belysningstekniker till vår kund i nordvästra Skåne!

Vår kund är en stor aktör inom el & energi och fortsätter att växa, har du exempelvis läst elinriktning på gymnasiet och är en person med driv som uppskattar en roll med eget ansvar, läs vidare.

Dina arbetsuppgifter

Vår kund finns i 32 länder, på fem kontinenter och i alla typer av miljöer och de har visionen att kunna leverera rimlig energi till alla i hela världen. De befinner sig ständigt i en expansiv fas och behöver utöka sitt team. Tjänsten som belysningstekniker omfattar drift- och underhåll, reparation och nyinstallation av gatubelysning. Du kommer arbeta i ett team med andra montörer, maskinister, beredare samt projektledare i olika konstellationer beroende på arbetes art.

Din profil

De söker dig som trivs med ett fritt arbete med eget ansvar och där största delen av dagen är ute i fält. Det är en stor fördel om du bor i nordvästra delarna av Skåne då arbetet kommer utföras i den regionen.

Krav:
Gymnasial utbildning inom el eller motsvarande
God datorvana
B-körkort
Svenska

Meriterande:
Erfarenhet av tidigare arbete som belysningstekniker eller liknande
Arbete på väg
ESA 14
Lift/arbete i plattform
C-körkort

Din sociala kompetens och samarbetsförmåga bidrar i dina dagliga kontakter i teamet, med kunder och underentreprenörer. Du utför ditt arbete i fält med driv, god planering och känsla för helheten. Din personlighet och driv är minst lika viktig som din erfarenhet!

Om företaget

Vår kund verkar för att det moderna samhället ska fungera så bra som möjligt. De bygger, driftar och underhåller kritisk infrastruktur inom eldistribution, järnvägssystem och belysning. De använder sin expertis inom stora kraftsystem för att förutse effekten av förnybar energi. Detta innebär också att utveckla lösningar för att lagra energi, utveckla smartare infrastruktur och möta nya konsumentmönster.

De finns på flera orter i Sverige och är på Malmökontoret idag ca 15 personer. Medarbetarna har förtroende för den egna och kollegornas kompetens. Det är en förutsättning för den frihet och det ansvar som medarbetarna har och förväntas ta. Det skapar bra team och glädje i arbetet. Ingen dag är den andra lik och variationen i arbetet gör att individen behöver och får utveckling för att möta framtiden.

De erbjuder marknadsmässiga löner, konkurrenskraftiga förmåner och kollektivavtal, de tror på en balans mellan arbete och fritid och erbjuder därför arbetstidsförkortning och flexibla arbetstider. Du kommer att ha kollegor och ledare som ger dig feedback och stöttar dig i din utveckling. Vår kund har en stark och kunnig ägare som verkligen satsar och som ger dem möjligheter att utveckla verksamheten.

Om oss

Mero fokuserar på hållbara relationer byggda på personligt engagemang. Det gör det enklare för oss att hitta rätt lösningar. Framför allt gör det oss till en bättre leverantör av lyckosamma rekryteringar. Med fokus på affärsområdena IT, Teknik och Administration förmedlar vi jobb både till dig med tidigare arbetslivserfarenhet och till dig som är i början av din yrkeskarriär.

I den här tjänsten kommer du att bli direkt anställd hos kundföretaget.

Villkor

Ort: Nordvästra Skåne
Omfattning: Heltid
Start: Omgående eller enligt överenskommelse

Passa på, sök redan nu!

Intervjuer hålls löpande och tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag.