Junior AV-tekniker till Xllnc i Malmö

Kontaktperson

Daniel Andersson

Skicka mail

Sista ansökningsdag: 2019-10-24

Plats: Helsingborg

Omfattning: Heltid

Dina arbetsuppgifter

Xllnc i Malmö behöver nu förstärka upp teamet inom Audio/Video med ytterligare en installatör. Vi söker dig som är tekniskt intresserad, gärna inom ljud och bild. I rollen som installatör inom A/V åker du runt om i Skåne för att hjälpa kunden med installationer av allt från större konferensrum innehållande monitorer och högtalare till mindre utrustning för konferenssamtal. Du är ute hos kund större delen av tiden och du får därför varierande arbetsplatser – ena dagen står du i kundens entré och sätter upp monitorer som hälsar besökare välkomna och andra dagen är du och installerar allt från webbkameror till 100" monitorer i ett stort konferensrum.

Hur lång tid uppdragen tar varierar, det kan ta allt från en dag till två-tre veckor, beroende på storleken av projektet. Du utgår hemifrån och kör direkt till kund, du och din kollega ansvarar för att se till att allt material och produkter finns med från lagret i Arlöv innan.

Mer information om tjänsten ges vid ett eventuellt intervjutillfälle.

Din profil

Vi söker dig som har ett genuint tekniskt intresse, gärna inom ljud och bild, och som vågar ta i då en del av arbetet kan vara fysiskt ansträngande, bärande av tunga monitorer bland annat. Det är väldigt viktigt att du är noggrann i ditt arbete och att du lämnar din och kundens arbetsplats i toppskick. Du har inte tummen mitt i handen och kan utan problem behärska en skruvdragare eller liknande. Du är social och gillar att kommunicera med både dina kollegor och kunder.

Krav

- Tekniskt intresse
- Intresse för ljud och bild
- Körkort
- Svenska och engelska i tal och skrift

Meritande

- Tidigare arbetserfarenhet inom installation eller liknande
- Tidigare arbetserfarenhet inom ljud och bild till konferensrum eller liknande
- Expert inom ljud och bild

Om företaget

Xllnc har sedan 1993 fokuserat på det dem är bäst på idag; att göra arbetslivet enklare för deras kunder och medarbetare. Företaget är specialiserade på den dagliga användningen av IT-tjänster som kretsar kring den enskilde medarbetarens arbetsplats, exempelvis datorer, surfplattor, telefoner och skrivare. Xllnc har förenklat vardagen för fler än 250 000 personer på stora bolag och myndigheter inom olika branscher.

Xllnc har vuxit från hundra till tre hundra internt anställda inom bara ett år, via uppköp av företag som Lin Education och Supplies Team, och har mål att fortsätta tillväxten även framöver. Tillväxten innebär en bredare produktportfölj och fler delar som Xllnc kan erbjuda sina kunder och kan på så rätt även erbjuda dig som anställd en spännande utveckling framåt.

Om oss

Mero fokuserar på hållbara relationer byggda på personligt engagemang. Det gör det enklare för oss att hitta rätt lösningar. Framför allt gör det oss till en bättre leverantör av lyckosamma rekryteringar. Med fokus på affärsområdena IT, Teknik och Administration förmedlar vi jobb både till dig med tidigare arbetslivserfarenhet och till dig som är i början av din yrkeskarriär.

För den här tjänsten håller Mero i rekryteringsprocessen men du kommer bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor

Ort: Malmö, du kan dock utgå hemifrån
Omfattning: Heltid
Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Urval: Detta sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag har löpt ut, skicka in din ansökan redan idag!