IT-arkitekt till konsultföretag i Malmö

Kontaktperson

Helena Feldt

Skicka mail

Sista ansökningsdag: 2019-09-02

Plats: Lund

Omfattning: Heltid

Dina arbetsuppgifter

Till en europeisk ledare inom digital transformation söker vi nu efter deras nästa IT-arkitekt. Du blir erbjuden ett mycket omväxlande och inspirerande jobb där du hjälper kunderna att gå från ineffektiva och manuella processer till en digitalisering av verksamheten. Ofta får du som arkitekt vara med från början där du inleder projekten med att undersöka hur kundens verksamhet ser ut idag för att på så sätt kunna hitta den bästa lösningen för just dem. De flesta projekt pågår under ett år men projektens varaktighet kan variera allt från en vecka till tre år. Du arbetar till största del ute hos kunderna.

Exempel på arbetsuppgifter
- Rådgivning
- Design
- Teknisk implementering
- Utbildning och förvaltning av det nya systemet

Din profil

Vi ser gärna att du som söker är nyfiken, analytisk och resultatorienterad. Du är framåtlutad, social och har lätt för att bygga nya relationer. I utmanande situationer har du mod att söka och pröva nya lösningar och metoder. I ditt arbete som IT-arkitekt är du driven, initiativrik och handlingskraftig. Slutligen söker vi dig som ser det här som en spännande utmaning och som vill arbeta i en roll där du ständigt får utvecklas.

Krav
- Svenska och engelska flytande i tal och skrift
- Erfarenhet av ServiceNow, Splunk och IT Infrastruktur (cloudbaserat)
- Certifiering eller erfarenhet av Certified System Administrator

Om företaget

Vår kund är ett internationellt konsultföretag som är ledande inom digital transformation av medelstora och stora organisationer. Deras unika kombination av specialistkompetens inom både verksamhetsutveckling och IT ökar värdet på och användbarheten av deras kunders satsningar.

Bolaget har totalt 42.000 anställda i fler än 20 länder och omsatte under år 2017 38 miljarder kronor. I Skandinavien arbetar ungefär 2000 anställda, varav 450 i Sverige. Bolaget strävar efter att vara Skandinaviens bästa oberoende transformationspartner inom infrastruktur och serviceproduktion. Du får möjlighet att jobba i teknikens framkant, tillsammans med högt kvalificerade kollegor. Bolaget arbetar aktivt med att skapa en bra gemenskap och arbetsglädje. De tror på trivsel, trygghet och tillit som den bästa grunden för proaktivitet och kreativitet. Du som börjar jobba hos dem får goda villkor, ett långsiktigt perspektiv på dig som medarbetare och goda karriärmöjligheter. Målet för bolaget är att rankas som den bästa arbetsplatsen i branschen.

Om oss

Mero fokuserar på hållbara relationer byggda på personligt engagemang. Det gör det enklare för oss att hitta rätt lösningar. Framför allt gör det oss till en bättre leverantör av lyckosamma rekryteringar. Med fokus på affärsområdena IT, Teknik och Administration förmedlar vi jobb både till dig med tidigare arbetslivserfarenhet och till dig som är i början av din yrkeskarriär.

Villkor

Arbetstider: Dagtid
Omfattning: Heltid
Ort: Malmö
Start: Enligt överenskommelse
Urval: Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag har löpt ut