Frontendutvecklare till Foxway Education

Kontaktperson

Daniel Andersson

Skicka mail

Sista ansökningsdag: 2021-02-14

Plats: Göteborg

Omfattning: Heltid

Drivs du av att skapa kundvärde och arbeta med digitalisering och hållbarhet? Då är Foxway en perfekt match. Är du dessutom en fena på relationsbyggande, är vi snart i mål.

Foxway är ett globalt företag med över 600 kollegor i fem länder. Tillsammans gör dem det digitala livet enkelt för deras kunder. Det gör dem genom att jobba hållbart i alla dimensioner. Miljömedvetet, socialt och ekonomiskt. Win-win-win för kunden, företaget och miljön. Organisk tillväxt i kombination med strategiska förvärv har gjort att Foxway vuxit kraftigt de senaste åren. Är du deras nästa kollega som vill göra skillnad och fortsätta växa tillsammans?

Vi på Mero söker nu en Frontendutvecklare till deras utvecklingsteam på Foxway Education i Göteborg. Här får du arbeta med både små och stora projekt tillsammans med härliga kollegor där varje individ är viktig för företagets fortsatta resa framåt.

Foxway Education erbjuder helhetslösningar kring digitalisering och utveckling av lärandet för kommuner, skolor och förskolor. Huvudfokus kommer ligga i att arbeta med deras egenutvecklade system, Lina, ett ärendehanteringssystem som är enkelt för kunden och underlättar administrationen. Målet för det team du kommer ingå i är att ständigt förbättra plattformen för användaren, både internt och externt.

I ditt dagliga arbete som Frontendutvecklare ansvarar du för utveckling och implementering av nya funktioner i systemet som är kopplade till frontend-funktionaliteter. Du arbetar ständigt med att förbättra och utveckla användarupplevelsen och interaktionerna inne i systemet Lina. Som en del i teamet ser du även till att det finns bra och funktionella testmiljöer för arbetet. Du kommer även få bistå som stöd inom backend kring research och nya features, det är därför positivt om du gillar bredden och möjligheten att arbeta mer fullstack.

På Foxway Education stöttar samtliga funktioner varandra och du och ditt team är en viktig del kring den tekniska rådgivningen internt.

Din profil

Vi söker dig som gillar att arbeta agilt och teambaserat där varje individ i gruppen är viktig för att komma framåt. Du är noggrann och det är viktigt för dig att skapa långsiktiga och bra implementationer och lösningar. Vi ser gärna att du är social och kommunikativ då arbetet sker i nära samarbete med dina kollegor, både inom ditt team och övriga funktioner internt. Du gillar bredden att få chansen att både arbeta med frontend- och backendutveckling. Här är personlighet och inställning att vilja lära sig minst lika viktigt som kompetenskraven nedan.

Krav

- Relevant eftergymnasial utbildning
- Kunskap och erfarenhet av Javascript
- Kunskap och erfarenhet av SQL-databaser
- Teknisk förståelse kring IT-produkter
- Svenska och engelska i tal och skrift

Meriterande

- Tidigare erfarenhet av liknande arbete och utveckling
- Kunskap eller erfarenhet av Angular
- Kunskap eller erfarenhet av Material Design

Om företaget

Foxway AB är ett globalt företag med verksamhet i flera länder i Europa där Foxway Education ingår och har sin bas i Sverige. Foxway Education har sitt huvudkontor i Göteborg, men finns även i Malmö, Stockholm och Umeå. Totalt är det 90 personer internt där alla jobbar mot samma mål, att skapa en helhetslösning kring digitalisering och utveckling av lärandet för kommuner, skolor och förskolor. För mer information, gå gärna in på https://www.foxway.com/sv/vara-tjanster/offentlig-sektor-se/utbildning/

Om oss

Mero fokuserar på hållbara relationer byggda på personligt engagemang. Det gör det enklare för oss att hitta rätt lösningar. Framför allt gör det oss till en bättre leverantör av lyckosamma rekryteringar. Med fokus på affärsområdena IT, Teknik och Administration förmedlar vi jobb både till dig med tidigare arbetslivserfarenhet och till dig som är i början av din yrkeskarriär.

För den här tjänsten håller Mero i rekryteringsprocessen men du kommer bli anställd direkt hos Foxway Education.

Villkor

Ort: Göteborg
Omfattning: Heltid
Start: Omgående eller enligt överenskommelse

För Foxway är det viktigt med en arbetsplats som värdesätter mångfald och inkludering och ger lika möjligheter för alla. Urvalet sker löpande och vi välkomnar din ansökan redan idag!