Frontend utvecklare till välkänt konsultbolag

Kontaktperson

Cecilia Lundell

Sista ansökningsdag: 2020-04-26

Plats: Karlskrona

Omfattning: Heltid

Dina arbetsuppgifter

Till ett av Sveriges mest framgångsrika konsultbolag söker vi nu efter en fullstack utvecklare med fokus på frontend. Som utvecklare hos vår kund får du arbeta med intressanta företag som kan vara allt från internationella och välrenommerade till mindre bolag. Din uppgift är att med hjälp av högteknologiska lösningar förenkla människors liv och bidra till en bättre värld. Som konsult arbetar du främst ute hos dina kunder, ofta i team tillsammans med dina kollegor men enskilda uppdrag kan också förekomma.
Du kommer framförallt att arbeta med Javascript (React), CSS och HTML5. Erfarenhet av Angular, Vue, NodeJS och REST är meriterande.

Exempel på arbetsuppgifter:

- Frontend-utveckling
- Interaktion med UX och UI
- Prototyp- och konceptutveckling
- Vidareutveckling och förvaltning
- Testning

Din profil

Hos vår kund finns utrymme för alla, det viktigaste är att du har en hunger att lära och en vilja att bli ännu bättre. Du har ett genuint intresse för teknik och håller dig gärna uppdaterad på det senaste. Som person är du en ”doer” som gärna tar initiativ och har självförtroende till att få saker att hända.

Krav

- Flytande svenska och engelska i tal och skrift
- Erfarenhet av Javascript – klient sida
- Förståelse för webbteknik, med några års erfarenhet
- Erfarenhet av ”open source” projekt
- React – React native
- CSS3

Meriterande

- Akademisk examen inom systemutveckling
- Web pack +
- Docker+
- Kubernetes +

Om företaget

Vår kund är ett etablerat konsultbolag med ungefär 60 medarbetare i Karlskrona.
Som utvecklare hos vår kund är du en del av deras absoluta kärnkompetens och du kommer få arbeta i en kreativ miljö med kunniga kollegor som gärna delar med sig av sina kunskaper och erfarenheter. De lägger även stor vikt vid kontinuerlig kompetensutveckling för att du ska kunna växa och ta nästa steg.
Bolaget arbetar varje dag för att vara en attraktiv arbetsgivare och de har blivit utsedda till Sveriges bästa IT-konsulter. Förutom att de är duktiga på att skriva bra kod är de även duktiga på att ha roligt, de har exempelvis klubbar i allt från gaming, gitarrspelande, löpning, sushiskapande och UX.

Om oss

Mero fokuserar på hållbara relationer byggda på personligt engagemang. Det gör det enklare för oss att hitta rätt lösningar. Framför allt gör det oss till en bättre leverantör av lyckosamma rekryteringar. Med fokus på affärsområdena IT, Teknik och Administration förmedlar vi jobb både till dig med tidigare arbetslivserfarenhet och till dig som är i början av din yrkeskarriär.

I den här tjänsten kommer du under en inledande period arbeta som konsult genom oss för att sedan gå över och bli direkt anställd hos kundföretaget. Som anställd hos Mero blir du erbjuden en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag och tjänstepension. Under tiden du arbetar via oss kommer du även att ha en konsultchef som finns till hands vid eventuella frågor och funderingar.

Villkor

Ort: Karlskrona
Omfattning: Heltid
Start: Omgående eller enligt överenskommelse

Skicka in din ansökan redan idag, urvalet sker löpande!