Frontend utvecklare till Karlskrona

Kontaktperson

Cecilia Lundell

Sista ansökningsdag: 2020-04-26

Plats: Karlskrona

Omfattning: Heltid

Dina arbetsuppgifter

Vi söker just nu fullstack utvecklare med fokus på frontend utveckling till en av våra kunder i Karlskrona.
Kunden är en ledande leverantör av molnbaserade kundservicelösningar och hjälper sina kunder att automatisera och effektivisera sin kundservice, både externt och internt, med hjälp av självlärande tjänster. Vi söker dig som vill vara med och driva utvecklingen av nästa generations intelligenta bottar och AI-klienter.
Som en del av ett team med erfarna kollegor, alla med olika teknisk bakgrund, kommer du arbeta i en stimulerande miljö där egna idéer och kreativitet välkomnas.
Du kommer framförallt att arbeta med Javascript (React), CSS och HTML5. Erfarenhet av Angular, Vue, NodeJS och REST är meriterande.

Exempel på arbetsuppgifter:

- Frontend-utveckling
- Prototyp- och konceptutveckling
- Vidareutveckling och förvaltning
- Testning

Din profil

Hos vår kund finns utrymme för alla, det viktigaste är att du har en hunger att lära och en vilja att bli ännu bättre. Du har ett genuint intresse för teknik och håller dig gärna uppdaterad på det senaste. Som person är du en ”doer” som gärna tar initiativ och har självförtroende till att få saker att hända.

Krav

- Flytande svenska och engelska i tal och skrift
- Erfarenhet av Javascript – klient sida
- Förståelse för webbteknik, med några års erfarenhet, professionellt eller av ”open source” projekt
- React – React native
- CSS3

Meriterande

- Akademisk examen inom systemutveckling
- Web pack +
- Docker+
- Kubernetes +
-.Net+

Om företaget

Vår kund är en ledande leverantör av molnbaserade kundservicelösningar på nätet. Deras plattform används av miljontals användare varje månad på några av de största sajterna i Norden. De hjälper sina kunder att automatisera och effektivisera sin kundservice, både externt och internt, med hjälp av sina självlärande tjänster. Vår kund är en del av Sveriges största telekomkoncern.

Om oss

Mero fokuserar på hållbara relationer byggda på personligt engagemang. Det gör det enklare för oss att hitta rätt lösningar. Framför allt gör det oss till en bättre leverantör av lyckosamma rekryteringar. Med fokus på affärsområdena IT, Teknik och Administration förmedlar vi jobb både till dig med tidigare arbetslivserfarenhet och till dig som är i början av din yrkeskarriär.

För den här tjänsten håller Mero i rekryteringsprocessen men du kommer bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor

Ort: Karlskrona
Omfattning: Heltid
Start: Omgående eller enligt överenskommelse

Skicka in din ansökan redan idag, urvalet sker löpande!