Erfarna Mjukvaruutvecklare inom Embedded Systems

Kontaktperson

Daniel Andersson

Skicka mail

Sista ansökningsdag: 2020-04-23

Plats: Göteborg

Omfattning: Heltid

Mero hjälper nu ett välkänt bolag i Göteborg att bygga upp ett expertteam av utvecklare och arkitekter med fokus mot kundens produktutvecklingsprojekt inom bilindustrin. Du får tillgång till att arbeta med de senaste verktygen och metoderna för att du och ditt team ska lyckas på bästa sätt.

Här får du chansen att ta mjukvaruutvecklingen till nästa nivå och bli en del av en stark och växande avdelning inom ett globalt bolag.

Mer information om tjänsten ges under en eventuell intervju.

Din profil

I rollen ser vi att du har erfarenhet inom mjukvaruutveckling och inbyggda system samt starka programmeringskunskaper inom C/C++. Du har en civilingenjörsutbildning inom elektronik/datateknik eller motsvarande kunskap via arbetserfarenhet.

Ytterligare erfarenhet/kunskaper som vi gärna ser att du tar med dig:

- Linux
- Systemmodeller, designmönster och systemarkitektur för inbyggda system
- Integrationsmiljöer och versionskontrollsystem
- QA-strategier och verktygskedjor för projekt på låg nivå
- Scrum, SAFe eller liknande

Du har en förmåga att skapa moderna lösningar och förstår vad som krävs för att arbeta i ett team med kunniga kollegor. Du är en teamspelare och gillar en öppen organisationskultur där människor uppmuntras till nyfikenhet och att hitta nya sätt att lösa problem på. Du är driven att hela tiden lära dig nya metoder och tekniker. Vi ser även att du har en god kommunikationsförmåga på engelska, både muntligt och skriftligt. Självmotivation och proaktivitet är en självklarhet hos dig.

Bonus är om du har följande:

- Bekantat dig med något av följande: Android Automotive, Autosar Adaptive, Functional Safety, ISO 26262, ASPICE, MISRA C/C++ regler, hypervisors
- Erfarenhet av arbete med trådlös anslutning för inbyggda system (BT, BLE, NFC, WiFi) eller mobilnät.
- Erfarenhet av arbete med Linux/ inbäddad OS/ RTOS på t.ex ARM (FreeRTOS, QNX, OSE)
- Erfarenhet av mjukvaruutveckling nära HW SoC-plattformar

Om företaget

Bolaget är ett av Nordens största IT-serviceföretag och tillhandahåller IT- och produktteknik. Huvudkontoret ligger i Finland och har över 24 000 anställda runt om i världen. Företaget är rankat högt på listorna internationellt gällande att vara ledande inom den senaste tekniken.

Företaget anser sig vara platsen för personlig tillväxt, här blir du en del av tekniken som verkligen gör skillnad för kunden. Samarbete och utbyte av idéer med professionella kollegor i en internationell och utvecklande arbetsmiljö blir en del av din vardag. Ta chansen att öka din kunskap inom en rad olika områden, det är du själv som sätter gränserna.

Om oss

Mero fokuserar på hållbara relationer byggda på personligt engagemang. Det gör det enklare för oss att hitta rätt lösningar. Framför allt gör det oss till en bättre leverantör av lyckosamma rekryteringar. Med fokus på affärsområdena IT, Teknik och Administration förmedlar vi jobb både till dig med tidigare arbetslivserfarenhet och till dig som är i början av din yrkeskarriär.

I den här tjänsten kommer du under en inledande period arbeta som konsult genom oss för att sedan gå över och bli direkt anställd hos kundföretaget. Som anställd hos Mero blir du erbjuden en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag och tjänstepension. Under tiden du arbetar via oss kommer du även att ha en konsultchef som finns till hands vid eventuella frågor och funderingar.

Villkor

Ort: Göteborg
Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid

Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, se till att inte missa din plats i urvalet!