Erfaren Java utvecklare till Verisure i Linköping

Kontaktperson

Daniel Andersson

Skicka mail

Sista ansökningsdag: 2019-12-19

Plats: Linköping

Omfattning: Heltid

Vi söker en erfaren Javautvecklare till Verisure i Linköping som vill fortsätta vara en del av företagets tillväxt och framgång. Här blir du en del av en miljö som präglas av kreativitet och effektiva arbetsmetoder, med fokus mot en mer trygg och säker värld.

I rollen är du med och hjälper organisationen att växa och utvidga deras internationella räckvidd. Du är med och utvecklar servicebaserade lösningar för att öka skalbarheten i kärnverksamhetens system, fokus på att minimera flaskhalsar i samband med att systemet expanderar. Verisures nuvarande plattform är databasdriven och det ingår i ditt dagliga arbete att skriva Java i backend som ska migrera plattformen till en servicebaserad arkitektur. Du kommer även vara med att skapa, underhålla och integrera ett affärskritiskt system som ska fungera globalt för att nuvarande och framtida marknader inom organisationen.

Du ingår i ett team som är bestående av 25 personer och är uppdelade i mindre scrumteam som arbetar nära varandra i projekten. Varje team äger uppdragen och ni samarbetar tillsammans för att uppnå målen. Här får du arbeta i en rolig och avslappnad kontorsmiljö som fokuserar på produktivitet och kreativitet, tillsammans med kompententa människor som uppmuntrar varandra till att vara sig själva och där kunskap delas flitigt sinsemellan.

Mer information om tjänsten ges vid intervjutillfället.

Din profil

Vi söker dig som en är en lagspelare och gillar att ta emot och bidra med din kunskap. Samtidigt som du gärna samarbetar i team så kan du arbeta oberoende, med förmågan att undersöka och utvärdera teknik samt mönster, och kunna ge rekommendationer om lösningar. Du är duktig på att själv strukturera och säkerställa ditt eget arbete och prestanda. Verisure kännetecknas av en väldigt ödmjuk miljö och detta vill vi att du ska fortsätta bidra med.

Krav

- God erfarenhet och kunskap av Java och tillhörande ramverk, exempelvis Spring
- Erfarenhet av backend och olika tekniker inom området – både i äldre system och nya plattformar och tjänster
- Erfarenhet av databaser, exempelvis MySQL, Sybase/ MSSQL
- Svenska och engelska i tal och skrift

Meriterande

- Erfarenhet av skalbarhet eller mikroservice
- Språkkunskaper i exempelvis spanska och franska

Om företaget

Verisure startade 1988 och finns idag i 15 länder, med huvudkontor i Genéve. Totalt har bolaget över 16.000 medarbetare och 3 miljoner kunder. Med deras framtidssäkrade plattform kan de erbjuda sina kunder ett unikt sortiment av produkter och tjänster inom hemlarm och det uppkopplade smarta hemmet.

Verisure bygger upp deras organisation genom att investera i deras anställda och erbjuder en stor möjlighet till personlig utveckling som kännetecknas av ödmjukhet och kunskapsdelning, men även en utbildningsbudget för att bygga på den interna och personliga kunskapen ytterligare.

Om oss

Mero fokuserar på hållbara relationer byggda på personligt engagemang. Det gör det enklare för oss att hitta rätt lösningar. Framför allt gör det oss till en bättre leverantör av lyckosamma rekryteringar. Med fokus på affärsområdena IT, Teknik och Administration förmedlar vi jobb både till dig med tidigare arbetslivserfarenhet och till dig som är i början av din yrkeskarriär.

I den här tjänsten kommer du under en inledande period arbeta som konsult genom oss för att sedan gå över och bli direkt anställd hos kundföretaget. Som anställd hos Mero blir du erbjuden en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag och tjänstepension. Under tiden du arbetar via oss kommer du även att ha en konsultchef som finns till hands vid eventuella frågor och funderingar.

Villkor

Ort: Linköping
Omfattning: Heltid
Start: Omgående eller enligt överenskommelse

Skicka in din ansökan redan idag, du vill inte missa din plats i urvalet!