Elektronikingenjör till produktbolag i Lund

Kontaktperson

Filippa Cederlund

+46 70 938 33 32

Skicka mail

Sista ansökningsdag: 2020-10-29

Plats: Lund

Omfattning: Heltid

Vill du fortsätta din karriär som elektronikingenjör med ett internationellt team på ett produktbolag i Lund?

Nu har du chansen att få utveckla spännande produkter som bidrar till människors välbefinnande i en hållbar framtid!

Dina arbetsuppgifter

Vi på Mero hjälper vår kund, ett svenskägt bolag inom fastighetsautomation att hitta sin nästa kollega. De söker dig som vill driva och utveckla deras automatiska produktionstestsystem, ett dynamiskt ansvarsområde där du får möjlighet att bygga effektiva, flexibla och driftsäkra lösningar. Du kommer att arbeta med både nya och existerande testsystem, vilket inkluderar kravställning, hårdvaruutveckling och validering.

Din primära uppgift blir att säkerställa driften av deras automatiska produktionstestmiljö under pågående produktion och att driva utvecklingen av produktionstestutrustning för deras nya produkter.

Din profil

Vi söker dig som är redo för nästa steg i din karriär. Vi ser gärna att du har något eller några års arbetslivserfarenhet med dig men det viktigaste av allt är din drivkraft att lösa svåra utmaningar, ta egna initiativ och att du är ansvarstagande som person.

Det här behöver du:

• Civil- eller högskoleingenjörsutbildning med inriktning elektroteknik
• Arbetslivserfarenhet som elektronikkonstruktör med fokus på automatiska produktionstestutrustningar eller liknande
• Körkort (för resor till vår kunds fabrik i Sverige)

Det här får du gärna ha:

• Erfarenhet av att konstruera analog och digital elektronik
• Erfarenhet av Altium Designer eller motsvarande
• Erfarenhet av produktionsmiljöer

Du har lätt för att ta dig an ny teknik, du är klar och tydlig i din kommunikation och har en förmåga att prioritera och fatta beslut. Det är även förutsättning att du kan kommunicera i tal och skrift på engelska då företaget är en internationell organisation.

Om företaget

Du blir en del av ett företag i tillväxt som genom personligt engagemang skapar lösningar som optimerar resursanvändningen i byggnader. De befinner sig mitt i utvecklingen av framtidens styrsystem där fastighetsautomation och IoT möts.

Vår kund erbjuder ett utvecklande och stimulerande arbete där det finns möjlighet att påverka och forma sin egen roll. Du tillhör en engagerad produktutvecklingsavdelning där teamet är samlat på deras utvecklingskontor i Lund.

Om oss

Mero fokuserar på hållbara relationer byggda på personligt engagemang. Det gör det enklare för oss att hitta rätt lösningar. Framför allt gör det oss till en bättre leverantör av lyckosamma rekryteringar. Med fokus på affärsområdena IT, Teknik och Administration förmedlar vi jobb både till dig med tidigare arbetslivserfarenhet och till dig som är i början av din yrkeskarriär.

För den här tjänsten håller Mero i rekryteringsprocessen, hör gärna av dig till Filippa Cederlund, filippa@mero.se eller +46 70 938 33 32 för mer information om vår kund eller tjänsten.

Villkor

Ort: Lund
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid

Skicka in din ansökan redan idag, du vill inte missa din plats i urvalet!