Elektronikingenjör till Axis Communications

Kontaktperson

Daniel Andersson

Skicka mail

Sista ansökningsdag: 2020-04-02

Plats: Lund

Omfattning: Heltid

Vi söker en Elektronikingenjör till Axis Communications i Lund som vill vara en viktig del i utvecklingen av Axis framtida produkter och samtidigt vara en del av ett företag som tror på innovation och den enskilda individen. Här kommer du enkelt in i gemenskapen tillsammans med duktiga och kreativa människor som gärna delar med sig av sin kunskap – välkommen in och bidra med din!

Till rollen som Elektronikingenjör söker vi dig som har innovationsandan och drivet att utveckla nya och spännande produkter till Axis tillsammans med ditt team. Du är med i hela processen från idé till färdig produkt som oftast produceras i stora volymer. Rollen är bred och du kommer få vara med i samtliga delar av processen i samarbete med andra funktioner, som till exempel produktbeställaren, sälj/marknad, programvara, test och mekaniska designteam inom Axis men även externa parter som leverantörer och producenter.
Teamet består av 14 personer idag och dessa är uppdelade i mindre grupper som ansvarar för specifika projekt. Varje projekt, från idé till färdig produkt, pågår under cirka ett till två år och du arbetar med ett projekt i taget. En stor del som vardagen består av att designa elektronik i schematiska infångningsprogram samt praktiska verifieringar av elektronikdesign i labbmiljö.

Du har som sökande erfarenhet av liknande arbete, där du har arbetat med hela processer - från ritning och kravspecifikation till färdig produkt. Med din kunskap och erfarenhet har du förmågan att på ett motiverande vis lösa problem som uppstår på ett så proaktivt och effektivt sätt som möjligt.

Ta chansen att vara en del av en varm och inkluderande miljö som ger utrymme för din ständiga nyfikenhet och kreativitet!

(Mer information om tjänsten ges under en eventuell intervju)

Din profil

Vi söker dig som har en civil- eller högskoleutbildning inom elektroteknik, mekatronik, teknisk fysik eller motsvarande och har minst fyra års relevant erfarenhet av liknande arbete.

Du ser dig själv som en kommunikativ person och kan samarbeta med olika funktioner, både interna och externa. Du har en förmåga att motivera dig själv och andra i din grupp. Innovation och nyfikenhet sitter i ryggmärgen och du vill hela tiden hitta nya vägar för att nå målet. Du drivs av utmaningar och har självklart ett brinnande intresse för teknik. Kunskap och lärdomar vill du inte hålla för dig själv utan delar mer än gärna med dig till andra i din närhet. Du har inga problem ta dig fram obehindrat på svenska och engelska.

Det är en bonus om du har kunskap/erfarenhet av…

…arbete i hela produktionskedjan, tidiga stadier av koncept och systemnivådesign genom design och verifieringsfasen
…EMC och myndighetsgodkännande
…produktutveckling kring högvolymsproduktion
…PDM-system, gärna Windchill

Om företaget

Axis Communications är en global och marknadsledande innovatör med huvudkontor i Lund. Huvudfokus ligger på företagets nätverksbaserade videövervakningssystem och ökad säkerhet för miljoner människor runt om i världen.

Här får du chansen att arbeta med kollegor med kompetens från flertalet olika avdelningar inom hela organisationen, här håller ingen inne på sin kunskap utan delar gärna med sig av den till sina kollegor för att nå och fira framgången tillsammans.

Som företag förväntar Axis sig ett stort engagemang av deras medarbetare men inte på bekostnad av privatlivet. Axis tror att en god balans mellan arbete och fritid gynnar både företaget och individen.

Om oss

Mero fokuserar på hållbara relationer byggda på personligt engagemang. Det gör det enklare för oss att hitta rätt lösningar. Framför allt gör det oss till en bättre leverantör av lyckosamma rekryteringar. Med fokus på affärsområdena IT, Teknik och Administration förmedlar vi jobb både till dig med tidigare arbetslivserfarenhet och till dig som är i början av din yrkeskarriär.

För den här tjänsten håller Mero i rekryteringsprocessen men du kommer bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor

Ort: Lund
Omfattning: Heltid
Start: Omgående eller enligt överenskommelse

Skicka in din ansökan redan idag, du vill inte missa din plats i urvalet!