Chefsassistent till innovativt IT-bolag i centrala Malmö

Kontaktperson

Filippa Cederlund

+46 70 938 33 32

Skicka mail

Sista ansökningsdag: 2021-01-18

Plats: Malmö

Omfattning: Heltid

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av administrativt och assisterande arbete till ett innovativt bolag i centrala Malmö. Du kommer i din roll stötta en IT-chef och ha väldigt många bollar i luften så det gäller att du uppskattar en miljö som går undan, att du gillar skapa relationer med internationella kollegor och underlätta tillvaron för andra.

Det viktigaste av allt är att du är postiv, driven och snabblärd! Är du rätt person?

Dina arbetsuppgifter

Dina dagar kommer såklart variera en hel del beroende på hur din chefs arbetsdag ser ut men fokuset ligger på att kontrollera agendan, boka möten & resor och även assistera avdelningen och samarbeta med andra assistenter inom organisationen. Rollen innebär också mycket internationella kontakter vilket kräver att du inte har några problem att prata eller skriva på engelska. Du kommer även assistera system så som "Workday" och "Oracle" som är inköpsrekvisitioner.

Din profil

Som person behöver du trivas i en miljö som går undan, där du har många bollar i luften och du älskar att få saker gjort och underlätta för andra. Ett krav är tidigare erfarenhet av en assistentroll men det viktigaste är din positiva personlighet och ditt driv! Har du studerat eller arbetat utomlands ses det som meriterande.

Om företaget

Företaget startade 1988 och finns idag i 15 länder, med huvudkontor i Genéve. Totalt har bolaget över 16.000 medarbetare och 3 miljoner kunder. Med deras framtidssäkrade plattform kan de erbjuda sina kunder ett unikt sortiment av produkter och tjänster inom hemlarm och det uppkopplade smarta hemmet.

Om oss

Mero fokuserar på hållbara relationer byggda på personligt engagemang. Det gör det enklare för oss att hitta rätt lösningar. Framför allt gör det oss till en bättre leverantör av lyckosamma rekryteringar. Med fokus på affärsområdena IT, Teknik och Administration förmedlar vi jobb både till dig med tidigare arbetslivserfarenhet och till dig som är i början av din yrkeskarriär.

I den här tjänsten kommer du arbeta som konsult genom oss. Som anställd hos Mero blir du erbjuden en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag och tjänstepension. Under tiden du arbetar via oss kommer du även att ha en konsultchef som finns till hands vid eventuella frågor och funderingar.

Villkor

Ort: Malmö
Start: Omgående
Omfattning: Heltid, initialt 6 månader

Skicka in din ansökan så fort som möjligt, vi söker någon som kan börja omgående!