Business Area Specialist (Kommunalteknik)

Kontaktperson

Filippa Cederlund

+46 70 938 33 32

Skicka mail

Sista ansökningsdag: 2020-06-14

Plats: Gävle

Omfattning: Heltid

Vill du vara delaktig i att bygga den smarta staden?

Vår kund, som är ledande inom IT-stöd och verksamhetssystem mot kommuner och myndigheter i Sverige och norra Europa, söker nu en Business Area Specialist mot kommunalteknik. Genom sin GIS-baserade programvara för samhällsbyggnad hjälper de sina kunder att arbeta fram hållbara och framtidssäkra verksamhetslösningar. Nu utökar de sin konsultorganisation och söker dig som vill vara med och utveckla nya lösningar till deras kunder.

Dina arbetsuppgifter

Som Business Area Specialist kommer du att ha Sveriges kommuner som dina kunder och med hjälp av GIS, digitalisera deras kommunaltekniska processer. Dina områden blir gaturum och parkverksamheter och med din expertis är du delaktig i att bygga den smarta staden. Din roll som expert blir att tillämpa geografisk information i de kommunaltekniska processerna och ge rådgivning om produker, utveckla tjänsteerbjudanden och samarbeta med dina kollegor som sitter med produktutvecklingen.

Exempel på arbetsuppgifter:

• Implementera kundens produkter inom kommunens gaturum och parkverksamheter
• Rådgivning gällande kommunernas verksamhetsprocesser
• Bidra till att utveckla kundens egna produkter, kommunernas processer och det egna tjänsteutbudet

Du jobbar ofta på plats ute hos kund vilket innebär resor framförallt i Sverige men ibland även utomlands.

Din profil

För att passa i den här rollen tror vi att du är en teamspelare med stark drivkraft och god kommunikationsförmåga. Du är lyhörd och förtroendeingivande på ett affärsmässigt sätt. Slutligen har du ett stort tekniskt intresse och håller dig uppdaterad inom verksamhetsområdet.

Krav:

• Högskole- eller universitetsexamen inom relevant område
• Arbetslivserfarenhet av kommunaltekniska processer
• Flytande svenska i både tal och skrift
• Körkort

Meriterande:

• Arbetslivserfarenhet inom samhällsutvecklingsfrågor
• Erfarenhet inom gata- och parkprocesser

Om företaget

Vår kund är ett produktbolag inom IT som med den geografiska dimensionen (GIS) gör kommuner och myndigheter mer konkurrenskraftiga och hållbara i sitt arbetssätt. De är verksamma i en snabbrörlig miljö där teknik och omvärld ger både utmaningar och möjligheter. Koncernen har verksamhet i Sverige, Finland och Litauen och är i Sverige drygt 40 anställda. Det finns möjlighet till placering i Karlskrona, Gävle, Malmö eller Göteborg.

Om oss

Mero fokuserar på hållbara relationer byggda på personligt engagemang. Det gör det enklare för oss att hitta rätt lösningar. Framför allt gör det oss till en bättre leverantör av lyckosamma rekryteringar. Med fokus på affärsområdena IT, Teknik och Administration förmedlar vi jobb både till dig med tidigare arbetslivserfarenhet och till dig som är i början av din yrkeskarriär. I den här tjänsten kommer du under en inledande period arbeta som konsult genom oss för att sedan gå över och bli direkt anställd hos kundföretaget.

Som anställd hos Mero blir du erbjuden en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag och tjänstepension. Under tiden du arbetar via oss kommer du även att ha en konsultchef som finns till hands vid eventuella frågor och funderingar, så om du har några frågor redan nu är du varmt välkommen att kontakta mig, Filippa Cederlund: filippa@mero.se eller +46 70 938 33 32.

Villkor

Ort: Gävle, Karlskrona, Malmö eller Göteborg
Omfattning: Heltid
Start: Omgående eller enligt överenskommelse