Arbetsledare till TKM Construction

Kontaktperson

Daniel Andersson

Skicka mail

Sista ansökningsdag: 2020-02-04

Plats: Helsingborg

Omfattning: Heltid

TKM Construction i Helsingborg växer och vi söker en Arbetsledare som vill vara med på resan framåt. Du blir erbjuden en bred roll där du själv får bestämma i vilken takt du vill växa och utvecklas, både i rollen och inom företaget. Är du Arbetsledare idag och känner att du vill fortsätta några år till eller har du under de senaste 5 åren drivit eget eller på motsvarande sätt arbetat inom bygg? Är du van vid att ta ansvar och ser dig själv som en ambitiös person som har en bra förståelse för byggprocessen?
Ta chansen och sök tjänsten som Arbetsledare på TKM Construction och bli en del av ett företag vars engagemang har en påverkan på morgondagens byggen!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Arbetsledare har du samordningsansvar för kontrakterade underentreprenörer och bistår platschefer, projektledare samt yrkesarbetare i produktionsfrågor. TKM har ingen egen produktionspersonal utan samtliga entreprenörer kontrakteras med bra och rättvisa underentreprenörsavtal där du istället har den stora samordningsfunktionen i projekten. Du ansvarar för att projekten hanteras på ett planerat och strukturerat sätt utifrån vad som är avtalat med beställaren. Du leder och fördelar arbeten i projekten tillsammans med underentreprenörer och andra samarbetspartners. Det är du som drar upp riktlinjer kring utformningen av arbetslaget och att målbilden fastställs så att beställarens önskemål kan förverkligas. I tjänsten har du flertalet kontaktytor, allt från projektledare och platschefer ute på byggen till leverantörer och myndigheter.

I projekten har du ett brett ansvar och nedan ser du några exempel på arbetsuppgifter som kan ingå:

- Upprättande av tidsplaner
- Beställning av material
- Besiktning
- Kvalitets- och miljöstyrning
- Uppföljning av pågående arbete och projekt
- Ekonomisk insyn i projekten
- Bistår projektledare och ekonomi med faktureringsunderlag samt prognosarbete

Mer information om tjänsten ges under en eventuell intervju.

Din profil

Vi söker dig som är ambitiös och har ett starkt engagemang kring ditt arbete. Du har en god förmåga och fallenhet för att kommunicera med olika typer av människor. Du har inga problem att arbeta självständigt och gör vad som krävs att ro projektet i hamn enligt både dina egna och kundens förväntningar. Det är du själv som sätter målen för din egen utveckling och eftersom rollen är bred får du goda möjligheter till att växa mot att bli exempelvis projektledare eller liknande, det är helt upp till dig själv.

Krav

- Yrkesbevis inom bygg samt erfarenhet av produktionsarbete
- Erfarenhet av hela byggprocessen, från start till mål
- Körkort B
- Svenska och engelska i tal och skrift

Meriterande

- Relevant utbildning inom byggteknik
- Tidigare arbetserfarenhet av arbetsledning eller motsvarande

Om företaget

TKM Construction är en organisation och har sitt säte i nordvästra Skåne. Företaget är ett ungt byggbolag med stor framtidstro och vision på att deras engagemang ska påverka morgondagens byggen. TKM Construcstions inriktning är främst gentemot offentliga beställare inom stat, kommun eller landsting. Uppdragen är belägna i Skåne, Halland, Småland och Blekinge.

Mer info om företaget ges under en eventuell intervju.

Om oss

Mero fokuserar på hållbara relationer byggda på personligt engagemang. Det gör det enklare för oss att hitta rätt lösningar. Framför allt gör det oss till en bättre leverantör av lyckosamma rekryteringar. Med fokus på affärsområdena IT, Teknik och Administration förmedlar vi jobb både till dig med tidigare arbetslivserfarenhet och till dig som är i början av din yrkeskarriär.

För den här tjänsten håller Mero i rekryteringsprocessen men du kommer bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor

Ort: Helsingborg
Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Skicka in din ansökan redan idag, du vill inte missa din plats i urvalet!