Arbetsledare till järnvägsbranschen

Kontaktperson

Filippa Cederlund

+46 70 938 33 32

Skicka mail

Sista ansökningsdag: 2020-11-29

Plats: Malmö

Omfattning: Heltid

Är du arbetsledare inom järnväg eller anläggning och vill tillhöra ett företag som är under stark utveckling med ett härligt gäng?

Vår kund är verksam i ban- och järnvägsbranschen och finns placerade i Arlöv, Skåne men tjänsten innebär resor runt om i Sverige.

Dina arbetsuppgifter

Dina projekt är mestadels järnvägsentreprenader åt Trafikverket men vår kund har även uppdrag till andra spårinnehavare, så som kommuner, hamnar och industrier. Verksamhetsområdet är över hela Sverige så vi söker dig som uppskattar en resande tjänst.

Du kommer få möjlighet att arbeta tillsammans med kollegor som har både lång och gedigen erfarenhet av järnväg och projektledning.

Din profil

Vår kund söker någon som nödvändigtvis inte själv har erfarenhet av att jobba inom järnvägsbranschen, självklart väldigt meriterande om så är fallet men du får gärna komma från en bakgrund inom anläggning eller liknande för kompetensen inom järnväg hittar du hos dina kollegor. Det viktigaste är att du vill utvecklas, de söker en driven och engagerad arbetsledare och det finns alla möjligheter för dig som vill växa in i en platschefstjänst. Vår kund satsar verkligen på sin personal och vill ge sina medarbetare chansen att utvecklas både i sin roll och i företaget!

I din roll som arbetsledare så leder du uppdragen framåt, det är en roll med mycket ansvar men även mycket frihet. Du behöver kunna ta beslut med kort varsel, leda ditt team och vara en fena på planering.

Krav

- Erfarenhet från en arbetsredarroll inom exempelvis järnväg, anläggning eller annan relevant bransch
- Svenska och engelska i tal och skrift
- Körkort

Meriterande

- Erfarenhet av järnvägs- och anläggningsentreprenader
- Utbildning i järnvägsteknik

Om företaget

Vår kund sitter på ett modernt kontor i Arlöv där du har 12 härliga kollegor, företaget ingår i en större koncern med sammanlagt cirka 45 anställda. Vår kund befinner sig i en expansiv fas med stora mål att fortsätta växa under 2021.

Om oss

Mero fokuserar på hållbara relationer byggda på personligt engagemang. Det gör det enklare för oss att hitta rätt lösningar. Framför allt gör det oss till en bättre leverantör av lyckosamma rekryteringar. Med fokus på affärsområdena IT, Teknik och Administration förmedlar vi jobb både till dig med tidigare arbetslivserfarenhet och till dig som är i början av din yrkeskarriär.

Villkor

Start: Enligt överenskommelse
Placeringsort: Arlöv (resande tjänst)
Arbetstider: Heltid

Urval sker löpnade och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.