Affärsområdesspecliast inom Trafik & Gata

Kontaktperson

Filippa Cederlund

+46 70 938 33 32

Skicka mail

Sista ansökningsdag: 2020-06-11

Plats: Göteborg

Omfattning: Heltid

Vill du vara med på vår kunds resa och digitalisera framtidens trafikmiljö?

Vi på Mero får möjligheten att hjälpa vår kund att hitta sin nya kollega. De söker nu en affärsområdesspecialist inom trafik & gata som kommer tillhöra ett företag som är ledande inom IT-stöd och verksamhetssystem mot kommuner och myndigheter i Sverige och norra Europa. Genom sin GIS-baserade programvara för samhällsbyggnad hjälper de sina kunder att arbeta fram hållbara och framtidssäkra verksamhetslösningar. Nu utökar de sin konsultorganisation och söker dig som vill vara med och utveckla nya lösningar till deras kunder.

Dina arbetsuppgifter

Som affärsområdesspecialist hos vår kund kommer du att hjälpa Sveriges kommuner att underlätta och leda trafikanterna rätt och skapa en trygg och säker trafikmiljö. Du kommer att vara delaktig i att skapa framtidens trafik och gatusystem och på så sätt skapa förutsättningar för framtidens städer. Med hjälp av GIS kommer du att digitalisera trafik och gatunät. Du jobbar ofta på plats ute hos kund vilket innebär resor framförallt i Sverige men ibland även utomlands.

Exempel på arbetsuppgifter:

• Genomföra utbildningar, fungera som projektstöd samt tekniskt köpstöd inom verksamhetsområdet
• Du är kravställare till produktutvecklingen samt deltar i testningen av dessa produkter
• Du utgör expertstöd till exempelvis kunder runt om i Sverige

Din profil

För att passa i den här rollen tror vi att du är en teamspelare med stark drivkraft och god kommunikationsförmåga. Du är lyhörd och förtroendeingivande med ett affärsmässigt sätt. Slutligen har du ett stort tekniskt intresse och håller dig uppdaterad inom verksamhetsområdet.

Krav:

• Relevant eftergymnasial utbildning eller arbetslivserfarenhet som tex trafikingenjör, GIS-ingenjör eller likvärdigt
• Obehindrad svenska och engelska i både tal och skrift
• Körkort

Om företaget

Vår kund är ett produktbolag inom IT som med den geografiska dimensionen (GIS) gör kommuner och myndigheter mer konkurrenskraftiga och hållbara i sitt arbetssätt. De är verksamma i en snabbrörlig miljö där teknik och omvärld ger både utmaningar och möjligheter. Koncernen har verksamhet i Sverige, Finland och Litauen och är i Sverige drygt 40 anställda. Det finns möjlighet till placering i Göteborg, Gävle, Malmö eller Karlskrona.

Om oss

Mero fokuserar på hållbara relationer byggda på personligt engagemang. Det gör det enklare för oss att hitta rätt lösningar. Framför allt gör det oss till en bättre leverantör av lyckosamma rekryteringar. Med fokus på affärsområdena IT, Teknik och Administration förmedlar vi jobb både till dig med tidigare arbetslivserfarenhet och till dig som är i början av din yrkeskarriär.
I den här tjänsten kommer du under en inledande period arbeta som konsult genom oss för att sedan gå över och bli direkt anställd hos kundföretaget.

Som anställd hos Mero blir du erbjuden en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag och tjänstepension. Under tiden du arbetar via oss kommer du även att ha en konsultchef som finns till hands vid eventuella frågor och funderingar, så om du har några frågor redan nu är du varmt välkommen att kontakta mig, Filippa Cederlund: filippa@mero.se eller +46 70 938 33 32.

Villkor

Ort: Göteborg, Gävle, Malmö eller Karlskrona
Omfattning: Heltid
Start: Omgående eller enligt överenskommelse